sâmbătă, 11 octombrie 2014

TOP 10 sampoane preferate: #1 Satinique contra caderii parului de la Amway


Si cand spun sampon, se intelege de la sine ca ma refer si la balsam pentru ca niciodata, nici macar o data nu-mi spal parul fara a aplica mai apoi balsam sau masca. Asadar, sunt o mica mare obsedata de tot ce inseamna produse pentru par, in baia mea se afla momentan vreo 20 de sampoane si balsamuri, toate intrate in teste, folosite prin rotatie. Si pentru ca m-ati tot intrebat ce folosesc pentru par si mi-ati cerut recomandari legate de o afectiune sau alta a parului, ma gandesc sa va pun ce place parului meu. Primul pe lista, fara a fi neaparat cel mai bun dintre cele mai bune sampoane ale mele, cred ca toate imi plac in egala masura, este Satinique sampon contra caderii parului de la Amway.



De la Amway am avut cea mai buna crema de corp din lume, cea mai misto trusa de farduri pentru pleoape, gloss pentru buze, creme pentru fata, produse pentru coafat, pentru par, toate o minune. Nimic nu m-a dezamagit, pana acum!
Dar cred ca produselor pentru par Amway le acord cele mai multe stelute. Sunt senzationale!

Cercetătorii SATINIQUE își folosesc întreaga expertiză pentru a combina ingrediente inovatoare pentru sănătatea părului cu plante și nutrienți atent selecționați.
Acesta este motivul pentru care formula produselor împotriva căderii părului conţine un amestec de ginseng, extract din eclipta alba și din frunze de dud, care contribuie la energizarea scalpului (prin masare). 
La aceste ingrediente revigorante se adaugă complexul exclusiv ENERJUVE™ (un complex brevetat în SUA, încărcat pozitiv cu lipide pentru întărire, creatină pentru fortifiere și 18-MEA pentru catifelare) ce îi redă părului aspectul său natural, plin de vitalitate.

Au un parfum delicat si imi curata foarte bine parul, chiar si cu o singura samponare si imi place ca face o spuma bogata, cremoasa, si atunci cand parul este foarte imbacsit de spuma, fixativ si alte produse pentru coafat. Iar balsamul imi imblanzeste excelent parul, netezind firele rebele si imi este de mare ajutor la pieptanat pentru ca de fiecare data cand apelez la aceasta combinatie, parul nu mi se mai incurca. Reusesc sa-l piaptan foarte usor si nu mai este nevoie sa aplic ulei pe parul umed.

Despre samponul si balsamul Satinique se spune ca salveaza pana la 2.000 de fire de par pe luna. Nu stiu daca este asa sau nu, nu am numarat :), dar stiu ca parul meu arata mai bine de cand le folosesc si nu mai cade atat de tare, in sensul ca nu mai gasesc fire de par prin toata casa, ca inainte. Peria nu mai este plina cu fire, nici perna, nici elasticul de par.

Sunt foarte fericita ca le-am descoperit si cred ca le voi ramane fidela mult timp!

Samponul costa 62 de lei, balsamul 65 de lei si pot fi cumparate din magazinul online Amway.
adela sirghie spunea...

Perfecte sunt si pentru mine, am scris si eu despre ele, la fel de exaltat. Pur si simplu am impresia ca parul meu nu a aratat niciodata atat de bine. Dar inclin sa le consider tratamente mai mult decat sampon+balsam(eu folosesc si scalp tonic de la Amway)

Lory's Blog spunea...

Nici eu nu imi spal parul fara un balsam sau o masca, ocazional! :)Nu am testat aceste produse, desi par chiar interesante!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search