miercuri, 26 noiembrie 2014

15 ani de ingrijire cu gama NIVEA Q10 Plus



Cea mai vândută şi mai populară cremă anti-rid de la NIVEA împlineşte 15 ani! Inovaţia Q10 Plus din Gama NIVEA Q10 Plus anti-rid continuă să determine milioane de femei din întreaga lume să zâmbească, în ciuda anilor care trec. 


Cum a început totul? Biologul Franz Stäb a jucat un rol important în descoperirea coenzimii Q10 pentru uz cosmetic, NIVEA fiind prima companie care a introdus într-o cremă o substanţă proprie pielii.
Astăzi, după 15 ani, cu o înfăţişare nouă şi cu recipiente eco-friendly, gama NIVEA Q10 sărbătoreşte ingredientului minune care a facut-o celebră, coenzima Q10. Această substanţă activă se regăseşte în mod normal în piele, însă odată cu vârsta, nivelul acesteia scade, lăsând pielea fără energia necesară pentru a se regenera. Astfel, în timp, tenul este mai predispus la apariţia ridurilor şi a altor semne ale îmbătrânirii.
Coenzima Q10 influenţează unul dintre cele mai importante procese metabolice în celulele umane deoarece ajută la transformarea nutrienţilor în energie, funcţionând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

Gama NIVEA Q10 Plus îţi oferă îngrijire în armonie cu tenul tău şi conţine trei produse care luptă eficient împotriva îmbătrânirii celulare şi a ridurilor:

Ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea este intens hidratată - pentru un ten mai tânăr, mai catifelat.
  • NIVEA Q10 Plus Cremă Antirid de zi Preţ: 46,94 lei, 50ml 
  • NIVEA Q10 Plus Cremă Antirid de noapte Preţ: 46,94 lei, 50ml 
  • NIVEA Q10 Plus Cremă Antirid de ochi Preţ: 39,92 lei, 15ml

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search