miercuri, 26 noiembrie 2014

Atolys, alinare și protecție pentru pielea uscată și atopică în sezonul rece


Iarna ne supune pielea și corpul la grele încercări, indiferent de vârstă: factorii externi ca frigul, vântul, căldura centralizată favorizează uscarea pielii și agravează atopia, indiferent de vârstă. În ziua de azi este dificil să evităm acești factori; astfel, pentru această perioadă, dermatologii francezi de la laboratorul Lysaskin propun o soluție de îngrijire a pielii, emulsia hidratantă de la Atolys cu efect îndelungat de până la 24 de ore.


Emulsia Atolys este ideală pentru pielea uscată, fragilă, sensibilă și cu tendință atopică. Produsul nu conține parfum, este neiritant și are toleranță maximă, astfel că poate fi folosit de adulți și copii, inclusiv pentru bebeluși de peste 3 luni.
În plus, emulsia ajută la refacerea epidermei și poate fi folosită și în diverse faze ale atopiei sau dermatitei atopice. Aceasta conține, pe lângă agenții de hidratare, și agenți antiprurit, care ajută la calmarea stării de iritare și disconfort, și keratoregulatori, care reglează secreția de sebum.
Pentru că este emulsie de tip „ulei în apă”, hidratează eficient pielea cu grad ridicat de uscăciune, fiind în același timp absorbită ușor de piele. Efectul de hidratare se resimte 24 de ore, protejând pielea indiferent dacă ieșim afară sau stăm în interior.

Emulsia Atolys de la Lysaskin se găsește în farmacii la prețul recomandat de:

Atolys Emulsie - 200 ml – 62 lei / 500 ml – 106 lei / 1000 ml – 185 lei
Tratamentele folosite în prezent nu pot vindeca dermatita atopică, dar pot să controleze semnele şi simptomele sale. Tratamentul de bază, indiferent de faza bolii, constă în îngrijirea corectă a pielii cu emoliente speciale, care să asigure o hidratare eficientă și să evite factorii care conduc la acutizarea simptomelor.
Afecțiunea nu poate fi vindecată în totalitate. 
Multe persoane trec peste ea odată cu vârsta (simptomele tipice dispar odată cu înaintarea în vârstă). 
Cu toate acestea, pielea lor rămâne uscată şi sensibilă pentru tot restul vieţii, iar ei sunt mai expuşi la afecţiunile alergice, precum conjunctivita alergică, rinita alergică şi astmul bronşic atopic.

Ingredientul revoluționar pentru o hidratare ce durează 24 de ore: URODIUM®

URODIUM® este combinația patentată de ingrediente active UREE și CLORURĂ DE SODIU (în combinație de uree 2% și clorură de sodiu de 1% pentru soluția Atolys), ambele fiind elemente esențiale pentru hidratarea pielii. Ureea aplicată direct pe piele se cristalizează, are o penetrare scăzută și o eficacitate redusă. 
În combinația patentată, URODIUM®, adaosul de clorură de sodiu creează o emulsie care împiedică cristalizarea ureei și astfel oferă „cu peste 50% mai multă putere de hidratare comparativ cu ureea singură, la 6 ore de la aplicare, precum și efect prelungit până la 24 de ore”². Totodată, ureea este o componentă naturală a epidermei și stimulează natural capacitatea de protecție împotriva recidivei sau exagerbării simptomelor la nivel cutanat. 


Pentru sfaturi, informații de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, accesati pagina de Facebook


Despre Magnifique Skin

Magnifiqueskin este o colecție de produse dermato-cosmetice inovatoare, adresate celor mai frecvente probleme ale pielii. Colectia Magnifiqueskin este compusă din produse fabricate in Franța, de către doi producători cu experiență de peste 20 de ani în lumea dermatologiei: Laboratoarele ACM și Laboratoarele Lysaskin.

Magnifiqueskin înseamnă înaltă calitate, efecte dovedite prin studii științifice și producători de prestigiu, pentru îngrijirea și tratarea cu rezultate imediate a celor mai întâlnite afecțiuni ale pielii, părului și unghiilor, cu soluții eficiente pentru: piele sensibilă, protecție solară, piele uscată, atopie, piele iritată, acnee, seboree, căderea părului și alte afecțiuni ale acestuia, sănătatea unghilor sau afecțiuni specifice, precum psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare sau molluscum contagiosum.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search