joi, 11 decembrie 2014

ANCESTRY IN PARIS de la Amway, un parfum sofisticat si senzual



Nu doar o data mi s-a intamplat sa indragesc un parfum dinainte de a-l simti pe piele, doar din povestea tesuta in jurul lui. Deja, daca identific printre arome pe acelea care imi desfata, de regula, simturile, stiu sigur ca-l voi iubi. Vanilia, iasomia, bergamota sunt doar cateva dintre notele care transforma un parfum in parfumul meu. De aceea, ANCESTRY IN PARIS de la Amway, descris ca fiind un parfum sofisticat si senzual, mi-a starnit curiozitatea, mai ales ca intre mine si Amway exista un love affaire de lunga durata, nici unul, dar nici unul dintre produsele care poarta semnatura acestui brand nereusind sa ma dezamageasca vreodata! Situatie rara, in cazul meu, avand in vedere muntii de cosmetice care imi trec prin mana si posibilitatea, asadar, de a compara, intre ele unele dintre cele mai bune produse din lumea asta mare!


Ce poate fi mai potrivit pentru o femeie puternică, romantică și rafinată decât sa se lase învăluită de misterul nopților pariziene cu elegantul și senzualul parfum ANCESTRY IN PARIS? Parfumul…un iz al personalității fiecărui individ. Un parfum potrivit personalității tale îți va trezi mereu emoții, fiind cel mai adesea asociat cu amintiri frumoase și de neuitat. Un parfum este un album al amintirilor.
Amway dezvăluie esențele prețioase și seducătoare ale noului parfum ANCESTRY IN PARIS, dedicat frumuseții feminine.

O esență de neuitat, inspirată de misterele Parisului

ANCESTRY IN PARIS, creat de specialiștii Amway la Paris, debutează cu note proaspete de acorduri vegetale și acvatice. Acest parfum amintește de o plimbare nocturnă de-a lungul râului Sena la început de primăvara. 
Notele de mijloc sunt reprezentate de esența delicată și feminină a iasomiei de noapte, pusă în evidență de mirosul îmbietor de piersică. ANCESTRY IN PARIS conține un ingredient feminin și sofisticat, uleiul esențial de iasomie, combinat cu o mireasmă florală proaspăt învăluită în acorduri subtile de tuberoză și mosc alb. Aromele de piersică îmbinate cu cele ale iasomiei de noapte evocă aura de eleganță misterioasă a parfumului.

ANCESTRYIN PARIS este un adevărat răsfăț al simțurilor!

Detaliile unei bijuterii de lux

Noul parfum ANCESTRY IN PARIS este pus în evidență de flaconul de culoare albastră cu detalii aurii, asemănător unei bijuterii de lux. Ingredientele de calitate superioară și concentrația de uleiuri esențiale conferă parfumului durabilitate mai mare, atât în flacon, cât și pe piele.

Îndrăznește să te exprimi cu noul parfum rafinat și pur, ANCESTRY IN PARIS!

Parfumul este disponibil în varianta de 50 ml.

Prețul recomandat de vânzare este 187.47 RON

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search