joi, 11 decembrie 2014

Tombola Centrofarm: castigati cosmetice Caudalie si bijuterii Malvenski



Caudalie și Centrofarm au pregătit o surpriză clienților pentru luna decembrie: în toate punctele de lucru Centrofarm se desfășoară Tombola Caudalie la care pot participa posesorii de card Centrofarm și posesorii de sticker Centrofarm Student. Campania este valabilă și pentru cumpărăturile realizate online, pentru comenzile plasate pana pe 31 decembrie 2014 inclusiv și achitate până la 5 ianuarie 2015 inclusiv.


Iubitorii brandului Caudalie au acum ocazia să cumpere produsele Caudalie preferate și să se califice automat la tombolă dacă realizează cumpărături de minim 100 de lei pe un bon fiscal (în farmacii) sau pe factură (pentru online). Pentru fiecare 100 lei, o noua sansa de castig! Cardul Centrofarm si stickerul Centrofarm Student se pot obține pe loc în farmacii.
Premiile tombolei sunt bijuterii Malvenski și seturi cadou Caudalie
Colierele, brățările sau inelele din aur galben sau roz, cu diamante, sunt din colecțiile Malvenski- Infinity, Venus sau Diamond Heart,  create de Malvina Cservenschi. Câștigătorii produselor Caudalie se vor bucura de produsele din gamele Divine (parfum 50ml și ulei de corp 50ml), Polyphenol C15 (ser 30 ml, fluid 15 ml și cremă de ochi 5ml) sau Vinosource (cremă sorbet 40 ml, cremă de mâini 50 ml și balsam buze). Sunt 37 de premii puse în joc; extragerea câștigătorilor va avea loc pe 16 ianuarie 2015.
Fie că vor cumpăra produsele pe care le folosesc în mod obișnuit în ritualurile de îngrijire a feței și a corpului sau că vor opta pentru minunatele seturi cadou de Crăciun, fanii Caudalie pot alege gama care li se potrivește: Premier Cru, Vinexpert, Divine, Polyphenol C15, Vinoperfect, Vinosource, Body Care, parfumuri, kit-urile de iarnă pentru hidratare și îngrijire etc.
Produsele Caudalie pot fi achiziționate din punctele de lucru Centrofarm, online din magazinul Fan Shop Centrofarm de pe pagina Facebook Centrofarm sau trimițând mesaj la  comenzi@centrofarm.ro.
Regulamentul campaniei este disponibil în farmaciile Centrofarm şi pe www.centrofarm.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search