sâmbătă, 6 decembrie 2014

Doamnelor, va invit sa cunoasteti parfumul UNTOLD by Elizabeth Arden!



Fiecare aroma care imi ajunge pe piele are o poveste a ei, de multe ori nespusa, ii este asociata o amintire, parfum care imi deruleaza in minte intamplari, cuvinte, zambete, priviri, ma emotioneaza, imi face pielea sa furnice si ochii sa se umple de lacrimi. Niciodata un parfum nu a fost pentru mine doar un obiect de decor, un accesoriu de beauty folosit cand si cand, pentru ca asa trebuie. Am iubit fiecare parfum care a devenit "al meu", ca si cand a fost creat de un zeu pentru mine si doar pentru mine si nu doar o data, atat de mult m-am identificat cu un parfum, incat voiam sa cred ca nimeni pe lume nu-l mai are, ca doar pielea mea miroase a el, ca doar ale pielii mele sunt aromele acelea magice. 

Exista o poveste nespusa in spatele fiecarei femei moderne, o poveste care ia nastere de-a lungul calatoriei prin viata fiecareia dintre noi. Femeia detine fiecare experienta pe care a avut-o, fiecare decizie pe care a luat-o si care au transformat-o intr-un personaj cu mai multe fatete.
Fie ca e vorba despre visele pe care le are de implinit, secretele pe care le are de dezvaluit, ambitiile pe care le are de declarat, toate sunt fatete multiple ale aceleiasi personalitati. In vreme ce multe dintre ele sunt vizibile, la suprafata, altele raman ascunse, pregatite sa fie dezvaluite la timpul potrivit. Sau niciodata. Le pastram doar pentru noi, bine ascunse in camarutele sufletului, vrem sa avem doar noi acces la ele pentru ca si-ar pierde din mister si importanta daca ar fi dezvaluite tuturor. De multe ori, din fericire sau din pacate, cele mai frumoase si pure ganduri si emotii ale noastre raman nespuse, doar de noi stiute!
Calatoria magica a parfumului UNTOLD se deschide cu note scanteietoare de piper roz si bergamote proaspete, evocand optimismul vibrant al femeii UNTOLD, iar accentele fructate de para si coacaze negre scot la iveala latura imprevizibila a personalitatii.
Rafinamentul feminitatii este pus in lumina de petale de gardenia si iasomie egipteana, aura misterioasa este amplificata de notele de patchouli si lemn de santal, iar magnetismul senzualitatii devine mai intens cu fiecare nota de ambra si mosc, care-i fac prezenta de neuitat.

Lory's Blog spunea...

Are treaba cu Egiptul...nice! Cred ca miroase super bine! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search