marți, 16 decembrie 2014

Heidi Klum recomanda Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara


Ati incercat noua mascara Astor, Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting? Se afla de mai bine de o luna in magazine, nu este tocmai o noutate, dar este cea mai recenta lansare Astor si atat de frumoase sunt pozele care o insotesc ca nu m-am putut abtine sa nu va arat si voua despre ce este vorba! Eu nu am testat inca acest produs, dar imi pare interesant si demn de a-mi intra in portfard! :)


Fii propria ta muză, spune Astor, care lansează noua Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara, prima mascara flexibilă pe care o poți reaplica la nesfârșit. Reinventează-ți forma genelor ori de câte ori dorești. Cu genele tale de zeiță vei deveni cu siguranță o muză!
Noi, femeile, vrem ca stilul nostru să se potrivească fiecărui moment. Câteodată vrem să fim pur și simplu chic, iar alte ori să fim în centrul atenției. Datorită periuței răsucite și formulei cremoase, noua Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara îți permite să îți sculptezi genele de fiecare dată când vrei să îți schimbi stilul. De la natural la volum incredibil! Genele tale sunt de acum inspiraționale! 



De ce genele tale vor iubi această mascara:
  • O poți reaplica ori de câte ori dorești pentru a-ți reinventa stilul – de la un look natural la unul dramatic, strat după strat, fără să încarce. 
  • Datorită formulei cremoase cu colagen și keratină. 
  • Genele rămân flexibile. 
  • Datorită periuței inteligente Lash Sculpting Twisted Brush care acoperă fiecare geană, oferă volum și sculptează fără să supra-încarce. 


Heidi adaugă: “Astor Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara este foarte ușor de folosit și lasă genele catifelate și flexibile. O pot reaplica cât de des doresc pentru a crea cele mai stylish lookuri și asta fără să încarce. Acum pot trece rapid de la look-ul de zi la cel de seară fără să fiu nevoită să mă demachiez.”

Heidi dezvăluie și unul dintre trucurile ei: “Astor a creat o periuță incredibilă. Sfatul meu este să adaugați extra volum genelor din colțul extern al ochilor. Aceștia par mai mari și incredibil de expresivi.”


Design stylish

Această mascara ingenioasă este totodată și un obiect foarte frumos. Ambalajul cu forme curbe în nuanțe de bronz opulent este subliniat de grafica în nuanțe de alb pur. Și pentru a sugera creativitatea produsului, cuvântul Muse este scris cu un font ornamental.

Heidi declară: “Iubesc designul noului produs. Ambalajul bronz strălucitor este extreme de glamour – arată minunat în portfardul meu.”

COLECȚIA ASTOR STYLE MUSE

Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara

Astor lansează noua Big & Beautiful Style Muse Lash Sculpting Mascara, prima mascara flexibilă Astor pe care o poți reaplica la nesfârșit. Reinventează-ți stilul de câte ori dorești. Fii inspirațională, fii o muză!
Live your beauty!
  • Formula cremoasă și flexibilă îți permite să aplici produsul strat după strat fără să încarce. 
  • Formula cremoasă cu colagen și keratină. 
  • Textura nu se usucă și nu incarca genele.
  • Aplicatorul spiralat scupltează fiecare geană. 
Nuanțe: Negru

Preț de raft recomandat: 37 lei (in promo Nov-Dec 14: 24 lei) 



Lory's Blog spunea...

Eu vreau sa stiu pareri despre el! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search