marți, 16 decembrie 2014

Noutati RIMMEL: kit pentru sprancene Brow This Way si mascara Extra 3D Lash

Machiajul ochilor nu a fost niciodata mai simplu! Obtine sprancene perfect conturate si gene perfect definite cu noile produse Rimmel London. Kitul pentru sprancene Brow This Way si noua mascara Extra 3D Lash sunt aliatii de incredere pentru un machiaj WOW!


Kit pentru sprancene Brow This Way (19 lei)

Cu noul kit pentru sprancene Brow This Way, fii gata sa ai sprancene cu efect WOW! Fie ca preferi arcuiri cu aspect natural sau din contra, cu aspect indraznet, sprancenele stilizate sunt obligatorii si in acest sezon pentru obtinerea unui look desavarsit. Iar acum, sprancenele tale sunt mai usor de definit, stilizat si sculptat ca oricand, multumita noului kit pentru sprancene Brow This Way de la Rimmel.

Contureaza-ti sprancenele cu noul kit Brow This Way chiar acum si descopera produsul ideal pentru orice ton si stil!

Sculpteaza, Umple & Stilizeaza

Iubesti trend-ul sprancenelor bogate? Sculpteaza chiar acum sprancene statement cu noul Brow This Way Brow Sculpting Kit de la Rimmel! Acest kit must-have contine tot ceea ce ai nevoie pentru sprancene perfect stilizate: ceara pentru a modela si stiliza sprancenele; pudra pentru a fixa ceara si a crea un look natural; pensula cu capat dublu si perie pentru sprancene, pentru o aplicare precisa si impecabila.

Sprancene demne de imortalizat pot fi obtinute in doar trei pasi simpli:

Pasul 1: Aplica ceara cu pensula unghiulara de-a lungul sprancenelor pentru a le defini si contura;
Pasul 2: Cu ajutorul celuilalt capat al pensulei, aplica pudra peste zonele in care spranceana are un aspect rarefiat – nu-ti fie teama sa aplici exact atata pudra cat iti doresti!
Pasul 3: Desavarseste sprancenele cu ajutorul periutei, pentru a fixa look-ul.

Acest kit ingenios este disponibil in trei palete de culori ce acopera nevoile tuturor – Blonde #001, Medium Brown #002 si Dark Brown #003 – si, gratie formulei sale deosebit de usoare, este confortabil de purtat intreaga zi. Ambalajul este unul incredibil de chic, fiind decorat cu steagul Union Jack si simboluri argintii si prezinta un capac transparent, ce permite observarea cu usurinta a nuantei si accesoriilor din interior.

Asorteaza-ti sprancenele cu nuanta parului sau alege sa fii fierce si opteaza pentru o nuanta mai inchisa. Lasa-te inspirata de catwalk-urile internationale si poarta-ti sprancenele super stilizate cu incredere si gratie! Get the London look!

Acum ca ai sprancene perfect definite, este momentul sa treci la machiajul ochilor. Noi iti propunem sa incerci un look indraznet – machiaj natural al ochilor si un ruj in nuante vibrante ! Efectul ? WOW !

Gene perfect definite cu mascara Extra 3D Lash

Extra 3D Lash Mascara este aliatul tau pentru gene perfect definite si alungite in doar doi pasi, rezultat al noului aplicator revolutionar 3D: 

Pasul 1: Partea plata confera volum extra chiar si celor mai scurte gene inca de la prima aplicare;
Pasul 2: Partea arcuita defineste genele si le curbeaza pentru o privire de impact, fara a le incarca.

Volum, definire, gene multidimensionale ! Flutura genele si indrazneste sa flirtezi ! Succesul e garantat !

Get the London Look !
  

Extra 3D Lash Mascara:

Obtine gene multidimensionale cu noul rimel Extra 3D Lash, ce promite sa:

-          Defineasca genele fara a le incarca;
-          Confere volum chiar si celor mai scurte gene;
-          Alungeasca genele datorita periei 3D.

Pret recomandat:    19 lei

Iorga Daniela Ionela spunea...

arata foarte bine,atat kitul pt sprancene cat su rimelul!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search