joi, 11 decembrie 2014

Infecția urinara, o afectiune frecventa in sezonul rece



Știai că una dintre amenințările sezonului rece este dezvoltarea unei infecții urinare? Pe fondul unui sistem imunitar vulnerabil, o igienă intimă precară, pauzele foarte lungi între urinări, sexul neprotejat sau chiar hainele sintetice pot favoriza accesul și rapiditatea înmulțirii bacteriilor în zona intimă.

Astfel, apare infecția urinară, care ocupă locul al doilea ca frecvență în lume, după afecțiunile respiratorii. Ceea ce declanșează infecțiile urinare sunt diferiți agenți patogeni, precum bacterii, fungi sau paraziți, însă de cele mai multe ori, vina o poartă bacteria Ecoli.
Pentru că sănătatea ta contează, gama URACTIV îți este alături cu produse dezvoltate pentru starea de sănătate și de bine în propria-ți piele.
Capsulele Uractiv Forte mențin starea de sănătate a aparatului urinar. Prin compoziția unică de albastru de metilen și strugurii ursului, Uractiv Forte ameliorează durerea și inflamația, distruge și elimină bacterii responsabile de producerea infecției urinare, previn recurențele.
De asemenea, pentru menținerea unei stări de confort și prospețime, în această perioadă, la achiziționarea Uractiv Forte, Uractiv capsule sau Uractiv Med vei primi un pachet de absorbante zilnice Bella CADOU.

Iorga Daniela Ionela spunea...

interesant si util articolul,iar promotia e una buna!

Anonim spunea...

Este poate cea mai oribila chestie pe care am patit.o dpdv fizic, inf urinara. Chiar e eficoent uractivul pt prevenire?

Zuzele spunea...

inca nu am urmat tratamentul, dar mi-ar placea sa cred ca este eficient! am mai avut Uractiv pentru diverse probleme, in trecut, si m-am simtit bine dupa aceea! Sanatate, fetelor!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search