marți, 16 decembrie 2014

SALLY HANSEN, expertul în tratamente de unghii, acum în România




La sfârșitul anilor 1950, Sally Hansen şi soțul său, chimist, au descoperit o formulă inovatoare pentru lacuri de unghii speciale, formulă pe care au numit-o Hard as Nails. Definită drept “o clinică pentru unghii într-o sticluţă”, formula a poziţionat brandul Sally Hansen pe locul întâi în preferinţele americanilor. Astăzi, brandul oferă soluții pentru fiecare problemă de îngrijire a unghiilor, cu produse ce încorporează cele mai noi tehnologii de tratament.



Sally Hansen lansează în România o gamă variată de produse inovatoare, lacuri de unghii şi tratamente uşor de aplicat, ce conţin formule inspirate din produsele profesionale, la preţuri foarte accesibile.
Aşteptate cu nerăbdare şi în România, lacurile de unghii sunt gata pentru a fi admirate!
Nimic nu este mai important pentru o manichiură perfectă decât unghii sănătoase, hidratate şi rezistente! 


Tratamentele Sally Hansen ascund în sticluţe miraculoase cele mai eficiente soluţii:
  • Hard as Nails, tratamentul clasic din portofoliul Sally Hansen, asigură unghiilor o suprafață netedă şi o rezistenţă de lungă durată. 
  • Double Duty este tratamentul ideal pentru unghiile casante şi fără strălucire. Având o bază fortifiantă şi un top coat pentru dublă protecţie, formula Double Duty hidratează unghiile datorită Panthenonului şi le protejează cu ajutorul Nylon-ului. 
  • Vitamin E Nail & Cuticle Oil ajută la fortifierea şi hidratarea cuticulelor cu ajutorul complexului său natural cu vitamina E, germeni de grâu, aloe şi panthenol. 
  • Miracle Care, cu formula sa cu micro-minerale, umple fisurile fortificând cu rapiditate unghiile. Unghii cu până la 50% mai rezistente în doar 3 zile. 
  • Nail Growth Miracle conţine o formulă exclusivă cu Keratină, Colagen şi multi-vitamine, oferind unghiilor rezistenţă împotriva exfolierii şi ciobirii. Unghii cu 30% mai lungi în 5 zile. 
  • Diamond Strenght este un întăritor intensiv, formula sa cu Titan şi micro-diamante asigurând o hidratare optimă a unghiilor. 
  • Insta Dry usucă orice lac de unghii în 30 de secunde. (pe acesta l-am primit spre testare cu ocazia intalnirii frumoase pe care am avut-o pe 6 decembrie, de la cafeneaua Tabiet, December Beauty Bloggers Meeting 3 #DBBM3, organizata de Ioana, Cristina si Larisa. Va voi povesti despre el, detaliat, imediat ce il pun in probe)


Pentru o manichiură miraculoasă, testează gama Miracle Gel care îţi oferă 12 nuanţe intense şi atrăgătoare! 
12 zile de strălucire supremă ca de gel, în doar doi paşi simpli, fără lampă: lac de unghii + top coat. Se pot achiziţiona individual, dar şi duo-pack, la un preţ special. Pentru rezultate cu adevărat uimitoare îți recomandăm să le folosești întotdeauna împreună – culoare și un strat de top coat, ambele Miracle Gel. 



Complete Salon Manichiure aduce cele 7 beneficii ale unei manichiuri realizate la salon într-un singur produs: rezistenţă de până la 10 zile, o pensulă precisă pentru un finish impecabil, bază hidratantă, întărire, tratament pentru creştere, culoare intensă, finish strălucitor ca de gel, ce nu se ciobeşte.

Rezultatul este unul desăvârşit: unghii sănătoase şi strălucitoare, colorate în nuanţe intense, de lungă durată.

Produsele Sally Hansen sunt disponibile începând din luna octombrie în: Douglas, Kendra Beauty Cosmetics & BB Collection, farmaciile selecționate HelpNet și Sensiblu.







Iorga Daniela Ionela spunea...

un adevarat rasfat pt unghiile doamnelor si domnisoarelor!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search