marți, 13 ianuarie 2015

AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant lejer pentru fata si ochi


AQUAFIL LIGHT Lapte demachiant lejer este indicat pentru curatarea zilnica a pielii sensibile, normale si mixte. Inlatura machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii. Laptele, prin compozitia sa special conceputa pentru pielea normala si mixta, are proprietati antiinflamatorii si hidratante. Ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste respiratia cutanata. Cu o textura fina si lejera, curata pielea cu delicatete.

Produs fara parabeni, testat dermatologic



MOD DE UTILIZARE

Se aplica pe fata si gat folosind o discheta pentru demachiere. Se maseaza usor, cu miscari circulare, pana la eliminarea tuturor resturilor de machiaj si a impuritatilor. Foarte bine tolerat de pielea sensibila din jurul ochilor.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI

Aquaxyl ® are actiune hidratanta prin echilibrarea fluxului hidric cutanat. Ca urmare a limitării pierderilor de apă şi optimizării rezervelor hidrice, pielea devine suplă, fină şi elastică.

Calmiskin® , bogat în flavonoide, reduce inflamaţia şi creşte starea de confort.

Apa termala Herculane are proprietati antiinflamatorii dovedite, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva. Calmeaza pielea si are efect antiiritant.


Pret: 50 de lei in magazinul online Ivatherm, AICI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search