marți, 13 ianuarie 2015

Noile farduri de pleoape Astor Eye Artist Color Waves


Fă valuri cu un machiaj al ochilor în tendinţele actuale! Astor lansează fardurile de pleoape Eye Artist Color Waves, o colecţie de nuanţe de impact care durează timp îndelungat. Descoperă nuanţe superpigmentate cu o textură fină pentru un machiaj multi-dimensional care durează ore. Privirea ta va deveni mai intensă! Colecţia super-stilată aduce 20 de nuanţe elegante – de la griuri reci până la nuanţe calde, cu un finish strălucitor pentru un efect intens de luminozitate.



Din februarie 2015, ai ocazia să alegi dintr-o nouă gamă cu şase nuanţe smoky şi nude, de această dată cu o textură mată.

Make-up artiștii știu că nu toate fardurile de pleoape sunt la fel. Eye Artist Color Waves sunt testate de oftalmologi şi oferă nuanţe bogate, multitonale, ce îţi vor permite să creezi look-uri care să iasă în evidenţă.
Texturile delicate şi cremoase au o concentraţie ridicată de pigmenţi puri pentru a obţine o culoare intensă, cu aspect 3D care rezistă în timp.
O singură aplicare este suficientă pentru o acoperire uniformă... dar nuanțele pe care le poți combina cu ușurință ajută la crearea mai multor look-uri distincte. Adaugă mai multe straturi pentru o privire mai intensă şi aplică-le cu o pensulă umedă pentru un impact care să impresioneze.

Culoare de durată, care nu se întinde

Heidi Klum, consilier artistic Astor, s-a îndrăgostit de nuanţele vibrante ale fardurilor de pleoape: 

,,Scoate în evidenţă frumuseţea ochilor tăi cu fardurile de pleoape Astor EyeArtist ColorWaves. Culorile pigmentate sunt atât de intense şi au o textură multi-dimensională de la prima aplicare, ajutând la crearea unui efect wow. Pentru un look care poate fi purtat pe timpul zilei, îmi place să aplic nuanţele uscate. Apoi, pentru seară, folosesc o pensulă umedă pentru a crea un impact puternicAtunci când obțin un look puternic, nu vreau ca nuanţele să se întindă sau să pălească. Noul fard de pleoape EyeArtist ColorWaves de la Astor este soluţia. Cu o singură aplicare, nuanţele intense oferă culoare cu aspect 3D, care rezistă ore întregi fără a se risipi.”



O paletă de culori pentru fashioniste

Astor a creat o paletă de culori cu adevărat trendy și în același timp foarte ușor de abordat – amestecă și potrivește nuanțele și fii propriul tău eye artist.

Descoperă o varietate de nuanțe sidefate, care îți oferă o strălucire subtilă, dar sofisticată.

A doua colecție de culori EyeArtist ColorWavesare o textură mată, pentru un finish cu aspect catifelat.

Heidi explică: ”Fardul de pleoape Astor EyeArtist ColorWaves vine într-o multitudine de culori în tendințe, de la griuri aprinse la unele calme, aurii, până la nuanțe de albastru intens, violet și verde, ca să te poți juca în timp ce creezi o mulțime de look-uri. Aplică o nuanță intensă pe întreaga pleoapă și sub genele inferioare ca să obții un look îndrăzneț, contemporan. Mai mult, poți folosi două sau trei culori în același ton pentru estomparea treptată a culorii. Ai un curcubeu de posibilități!"

Preţul unui fard din colectia Astor Eye Artist Color Waves: 26.00 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search