joi, 15 ianuarie 2015

Cicaplast Mains, supercrema de maini de la La Roche-Posay



Supercrema de maini? Ce-i aia, ati putea intreba. O crema de maini e o crema de maini. Nu? NU! O crema de maini nu este o crema de maini, dupa cum una de fata nu-i una de fata si nici un sampon nu-i doar un sampon. Sunt creme si creme, sampoane si sampoane, farduri si farduri. Dar n-am inventat eu apa calda, stiu! Doar va spun! In general, cremei de maini nu acordam aceeasi importanta ca parfumului, de exemplu. Avem tendinta sa luam de pe raft orice produs destinat ingrijirii mainilor, doar asa sa-l avem la indemana cand ni se usuca peste masura pielea. Numai ca nu este chiar asa! Folosind o crema de foarte buna calitate, preintampinam uscarea excesiva a pielii mainilor, ridarea si imbatranirea acesteia si cred ca stim toate cat de urate sunt mainile neingrijite la timp, cum stirbesc din frumusetea unui "ambalaj" perfect in zona fetei, a parului, a decolteului sau a picioarelor. Tocmai de aceea, La Roche-Posay ne-a pregatit Cicaplast, supercrema pentru maini, dupa cum va ziceam!




Faţă de cremele de mâini obişnuite, Cicaplast de la La Roche-Posay are în compoziţie un procent de 30% glicerină şi niamicide (4%). La ce ajuta? Pai glicerina are rolul de a preveni uscarea mâinilor, extragand apa din straturile inferioare ale pielii si crescand, astfel, hidratarea in straturile superioare ale pielii; iar niamicidele (vitamina B3 sau acid nicotinic) reprezinta un ingredient antiimbatranire, care imbunatateste elasticitatea pielii, previne si trateaza pigmentarea pielii, imbunatatindu-i tonusul si textura. 

Cele două, în procentele amintite mai sus, fac din Cicaplast Mains o cremă cu proprietăţi excelente anti-aging şi regenerare. 
Un alt ingredient care trebuie menţionat este untul de shea, care reduce senzaţiile de disconfort şi calmează pielea.
Cicaplast Mains La Roche-Posay este o cremă reparatoare şi a fost testată de 23 profesii diferite. Nu stiu cum a functionat in cazul celorlalte profesii, dar in cazul meu, ziaristo-blogerito-voluntar in campanii umanitare, pe scurt, un om care petrece destul de mult timp in frig, care isi spala mainile de 289 de mii de ori pe zi, si-a facut treaba!

Pe langa textura placuta si lipsa parfumului, crema intra foarte bine in piele, nu lasa pelicula unsuroasa - le urasc pe cele care fac asta!- si imi lasa mainile catifelate pentru mult timp! Iar eu chiar am o problema cu treaba asta. 
Nu beau apa suficienta si am pielea destul de deshidratata, adica am cuticulele mereu uscate, indiferent cate uleiuri as aplica in zona unghiilor. Implicit, si pielea mainilor este uscata. Era, rectific! Pentru ca de vreo luna de cand o folosesc - am primit-o in premiera din partea La Roche-Posay, unul dintre partenerii evenimentului #DecemberBeautyBloggersMeeting, a treia lui editie.


Lory's Blog spunea...

Bineinteles ca si mainile trebuie sa fie ingrijite...sunt tot ale noastre! :)

Camelia Andrasescu spunea...

Sa stii ca si eu am nevoie de o super-crema pentru maini. iarna asta le-a cam dat de furca si sunt tare uscate, chiar daca in fiecare seara beneficiaza de ingrijire! Pupicei!

Anonim spunea...

chiar daca folosesc Neutrogena si ea e preferata mea, as incerca si aceasta crema .pupici :*
http://iv-dorys.blogspot.ro

NADIA CANDREA spunea...

cred ca vreau si eu sa incerc o crema de genul aCesta! Oricum sunt fan La Roche Posay... :) Multumim!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search