sâmbătă, 28 februarie 2015

Apivita BEE RADIANT pentru luminozitate, hidratare si riduri netezite


Hidratare, luminozitate, antirid, antiage, fermitate. Par cam multe dorinte pentru o singura crema, nu-i asa? Nu, nu-i asa daca vorbim despre Apivita! Relatia mea cu minunatul brand venit din tara mea de suflet, Grecia este una de lunga durata si ma bucur sa constat ca el lucreaza permanent la mentinerea unei frumoase legaturi intre noi, lansand constant alte si alte produse senzationale, asa incat sa tina aprinsa flacara iubirii dintre noi! :) Recent a lansat gama Bee Radiant formata din trei produse menite a conferi luminozitate si hidratare pielii, a netezi ridurile deja existente si a preintampina aparitia altora, dar si a proteja împotriva factorilor agresivi din mediu.Noua gamă Apivita BEE RADIANT cu celule stem din portocală face din conceptul anti-îmbătrânire o realitate și conferă o nouă dimensiune celui de restaurare a luminozității.

BEE RADIANT are proprietăți holistice pentru că are efecte de anti-îmbătrânire, luminozitate, hidratare, protecție împotriva factorilor agresivi din mediu și revitalizare pentru starea de spirit datorită combinației de uleiuri esențiale pure 100% organice (bergamotă, grape-fruit, mandarin verde și trandafir).

Noua gamă are în compoziție ingrediente naturale de până la 99% și nu conține parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamină, ftalați sau nitromosc.

Celulele stem din portocală sunt bogate în aminoacizi, zaharuri, peptide, proteine și acizi organici. Asigură funcționarea celulelor chiar și în condiții de stres și îmbunătățesc mecanismele de apărare și protecție ale celulelor epiteliale (fibroblastele). Ajută la refacerea densității pielii prin îmbunătățirea sintezei de elastină și colagen și reușesc să îmbunătățească și microrelieful pielii, oferind un aspect catifelat.

Apivita a reușit să extragă și să încapsuleze polifenolii și flavonoidele din propolis, oferind astfel concentrația maximă a substanțelor active în produsele de îngrijire a pielii. Propolisul utilizat de ei are proprietăți antioxidante puternice, protejând astfel pielea de îmbătrânirea prematură și menținând vitalitatea.

Bulbii de brândușă conțin nutrienți pluripotenți, activând sinteza și eliberarea de molecule de sembalizare de către keratinocitele din epidermă. Producția de colagen și elastină este astfel relansată.

Infuzia din semințe de măceș aduce o sursă bogată în vitamina C, antocieni, flavonoide, zaharuri și acid malic. Produsele Bee Radiant au astfel proprietăți antioxidante, anti-inflamatorii și de hidratare.

Extractul de acacia protejează keratino-celulele și restabilește structurile proteice ale pielii. Menține activitatea rețelei microvasculare și previne acumularea de lipofuscina care provoacă cearcăne, pungi, semne de oboseală și lăsarea pielii din jurul ochilor.În plus, eficiența sa este dovedită clinic, în urma a 21 de studii in vitro și in vivo pentru ingredientele active și in vivo pentru produsul final, cu următoarele concluzii: 
  • Ten mai luminos, declarat de 93% dintre persoane
  • Riduri netezite, declarat de 93% dintre persoane
  • Pielea mai densă, declarat de 90% dintre persoaneEfectele Bee Radiant

  • Încetinește procesul de îmbătrânire al pielii, previne și netezește ridurile;
  • Intensifică luminozitatea pielii și conferă un aspect întinerit;
  • Lasă pielea netedă, catifelată și radiantă;
  • Hidratează și protejează tenul împotriva factorilor agresivi din mediul extern;
  • Revitalizează simțurile și conferă o stare de bine.

Din gama nou lansată fac parte:

· Crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textura lejeră (154,99 lei)
· Crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textura bogată (154,99 lei)
· Crema iluminatoare anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor (141,99 lei)

Gama BEE RADIANT este produsă în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica. 
Este disponibilă la nivel internațional, iar în România este distribuită prin intermediul lanțului de farmacii SENSIBLU.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search