sâmbătă, 28 februarie 2015

NOU! Head & Shoulders Instant Relief


NOUA gama Head & Shoulders Instant Relief a fost special creata pentru a oferi solutii pe care le vezi si le simti imediat impotriva problemelor parului si scalpului. Formula sa, inspirata de medicina sportiva, este completata de tehnologia On-Contact, ce ofera atat beneficii imediate cat si de lunga durata impotriva disconfortului scalpului si cauzei acestuia.


Beneficiile imediate oferite de complexul 'Thermo-Cooling Activator' odata activat la contactul cu apa se declansaza oferind scalpului o senzatie de racorire - datorita unicului complex de ingrediente format din mentol si mosa (menta) ce calmeaza scalpul si ofera o reducere instantanee a iritatiei.

In plus, tehnologia On-Contact ofera beneficii pe termen lung pentru un par 100% fara matreata, cu ajutorul ingredientului anti-matreata - ZPT. La contactul cu scalpul, formula MicroZinc se activeaza si actioneaza asupra parului ingrasat excesiv si a altor cauze ce provoaca iritatia. 
Acesta formula asigura ca ingredientul anti-matreata, ZPT, sa ajunga in locurile cu probleme, eliminand cauza iritatiei, avand drept rezultat un scalp sanatos si un par superb. De asemenea, formula cu dublu efect pastreaza ingredientul ZPT-ul pe intreaga durata a zilei, pentru a actiona eficient de-a lungul timpului, pentru un par si un scalp viguros.

Colectia Scalp Care include si gamele Instant Moisture, Deep Freshness si Deep Clean.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search