sâmbătă, 21 februarie 2015

Beauty Meets Fashion, colectia de primavara/vara 2015 ARTDECO




Zilele trecute am fost onorata sa particip la minunatul eveniment care a prilejuit lansarea in parfumeriile Douglas a colectiei de primavara/vara 2015 ARTDECO, Beauty Meets Fashion in colaborare cu designerul Emilio de la Morena. Texturi matasoase, culori calde, forme senzationale. Produsele de make-up ale noii colectii ARTDECO se afla sub imperiul rozaliului delicat, al verdelui-menta, dar si al oranjului-caisa, o nuanta subtila si calda, recomandata a fi purtata cu delicatete pe pleoape, obraji, buze si unghii. Nici rozul aprins, vibrant nu este uitat in noua colectie de machiaj a celebrului brand german. 




Printre noutatile ARTDECO as putea sa va numesc Double Finish, o pudra perfecta pentru finisarea machiajului, cremoasa dar cu efect matifiant asupra tenului, care contine vitamina E si are si filtru UV. Cu o textura matasoasa, pudra lasa o pelicula catifelata pe piele, machiajul neavand efectul de masca de care fugim toate! :) Este potrivita tuturor tipurilor de ten, mai cu seama celor mixte.



Blush Couture este un blush adorabil, un 3 in 1 format din nuante pastelate, pentru obrajori ca doi bujori, un finish al machiajului proaspat ca o dimineata de primavara. Produsul nu contine parabeni.



Fardurile pentru pleoape, cu texturi matasoase si pigmenti rezistenti, permit realizarea unui machiaj senzational, cu efect de lunga durata, iar printre nuantele-vedeta ale  colectiei de Eyeshadows s/s 2015 sunt no. 60 "pearly milky mint", No. 81 "pearly summer lilac", No. 95A "pearly soft pink" and in No. 109 "pearly snowdrop". 
Toate fardurile de pleoape si de obraz sunt echipate cu magneti, usurand combinarea, schimbarea si inlocuirea culorilor preferate in beauty box-uri de diferite marimi.





Soft Eye Liner waterproof este ideal pentru trasarea acelor linii perfecte, pe pleoapa superioara, un Brigitte Bardot make-up like. Produsul este rezistent la apa, iar forma tip creion faciliteaza aplicarea sa, asa incat oricare dintre noi, chiar si cele cu doua maini stangi precum subsemnata, sa poata picta pe pleoape, intocmai ca un profesionist in arta machiajului.

Testata clinic, Volume Supreme Mascara se lauda ca rezista pe pleoape mai bine de zece ore, se recomanda si celor care au ochii sensibili sau care poarta lentile de contact si, in plus, periuta speciala permite si machierea celor mai scurte dintre gene, iar pe celelalte le separa si le alungeste, fara a le incarca inestetic.


Conturul de buze Soft Lip Liner este rezistent la apa, cremos si permite rujului sa ramana pe buze timp indelungat, intr-o forma perfecta, fara a depasi conturul buzelor. 




Rujurile Art Couture contin extract de hamei pentru un efect hidratant asupra buzelor si un finis matasos. Culorile vedeta ale noii colectii sunt No. 268 "cream soft pink", un roz vibrant si No. 290 "cream pink water lilly", un orang-caisa foarte delicat.


Perfect Color Lipstick catifeleaza si coloreaza buzele cu texturi si nuante puternice, de la rosul-zmeura, No. 01 "strawberry red", la rozul delicat al nuantei No. 91A "soft pink".




Luciul de buze Lip Brilliance contine colagen si acid hialuronic care confera fermitate buzelor, iar vedetele colectiei s/s 2015 sunt No. 03 "brilliant strawberry red" si No. 62 "brilliant soft pink". 





Lacurile pentru unghii ARTDECO contin ingrediente patentate care asigura rezistenta si luciu culorilor. Ojele colectiei Art Couture Nail Lacquer contin un pigment high-tech au textura de gel, culori puternice, care acopera perfect unghia si au si pretioasa calitate de a se usca foarte repede. Mai mult, printre ingredientele lacurilor gasim pantenol, aminopeptide, vitaminele A, C si E, dar si un extract din alge care asigura hidratarea unghiei, oja fiind, in fapt, si un tratament miraculos pentru unghiile casante, subtiri si care se rup usor. 



Nu este o noutate a colectiei, insa mi-ar placea sa va fac cunostinta si cu un produs mult laudat de make-up artistul international Macedonio Bezerra, prezent la evenimentul din parfumeria Douglas. Asadar, baza pentru machiajul pleoapelor de la Artdeco: cu o consistenta cremoasa ce previne deplasarea fardului de pe pleoape, aceasta baza are o formula bogata in vitamina E ce protejeaza pielea sensibila a pleoapelor, se potriveste chiar si celor care poarta lentile si vine intr-o nuanta neutra, potrivita oricarei pieli.

PS: dragilor, va invit sa apreciati pagina ARTDECO Romania pe Facebook - click AICI

Ana spunea...

Desi sunt fata intreb pentru un prieten, ce ar fi potrivit ca si cadou de 1/8 martie?
Partenera lui e zodia fecioara si sunt impreuna de circa 2 luni.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search