miercuri, 11 februarie 2015

beauty news: The Body Shop Smoky Poppy Collection




Colectia The Body Shop - Smoky Poppy contine produse destinate ingrijirii corpului, cosmetice care miros senzational, in compozitia carora se afla extract din petale de mac, culese manual din regiunea Ankara,Turcia. Pe cat de delicat este macul, pe cat de letala poate deveni aceasta floare, din cauza substantelor periculoase pe care le contine. Pastrand aceasta idee, produsele din gama Smoky Poppy sunt, pe cat de delicate cu pielea si cu simturile, gratie aromelor senzationale (florale, lemnsoase, condimentate) si deopotriva seducatoare, chiar afrodiziace as putea adauga, pe atat de potrivite sunt unei seri/nopti petrecute in doi, ca tot suntem in ajun de Valentine's Day!





Smoky Poppy Body Scrub, un exfoliant de corp plin de seminte de mac adevarate si care indeparteaza atat de placut celule moarte de la suprafata pielii incat aceasta devine fina, neteda si extrem de catifelata
Pret 69 lei



Gama Smoky Poppy cuprinde si un unt de corp (63 lei), un gel de dus (33 lei), o apa de toaleta (63 lei) si o lotiune de corp (52 lei)



Smoky Poppy Bath Bombs 
Pret 88 lei



Aroma apei de toaletă este un amestec captivant și provocator de condimente, note florale și tonuri lemnoase. O aromă euforică de brand, un joc al seducției de exersat în luna iubirii.



Smoky Poppy Massage Oil 
 Pret: 75 lei


Unghiile vor fi rasfatate in patru nuante noi: Apricot Kiss (29 lei); Cupid Pink, Sunny Affair si Mad About Blue.


Buzele si pometii vor capata o stralucire naturala cu rujurile stick (63 lei), in culori vibrante si aspect mat, ca de catifea. 



Gama are si un ruj stick universal, care atunci cand este aplicat este negru, dar in contact cu pielea se transforma intr-o nuanta unica de roz.


Pentru machiajul pleoapelor sunt disponibile Shimmer Cubes (98 lei), palete a cate patru farduri. 




Produsele The Body Shop pot fi cumparate si in magazinul online (link AICI), insa eu v-as invita in magazinele fizice asa incat sa testati pe pielea voastra aceste produse, sa le mirositi, sa le atingeti, sa va imprieteniti cu ele si sa le luati acasa! Credeti-ma, veti astepta cu nerabdare sa le duceti acasa si sa va bucurati de aromele si texturile lor! :)



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search