joi, 12 februarie 2015

Life Care, prezenta la targul BIOFACH din GermaniaLife Care, prima și cea mai importantă companie romanească importatoare de produse BIO
, este prezentă în perioada 11-14 februarie 2015 în Germania, la BIOFACH, principalul târg de produse alimentare organice din lume și de produse pentru îngrijire personală bazate pe principii naturale. 


După aproape 10 ani de consolidare a modelului de business pe plan local, dar și prin agenți, în țări precum Italia, Spania sau Ungaria, compania vizează prin prezența la BIOFACH inițierea colaborărilor cu parteneri atât din spațiul european, cât și din afara Europei, în scopul înființării unor francize care să reproducă acest model de succes și în afara României.

În cele patru zile ale târgului, compania va avea discuții cu posibili viitori parteneri prezenți la târg în vederea extinderii business-ului Life Care în afara țării.

„Life Care înseamnă un mod de viață mai sănătos și mai fericit, principiu aflat la baza produselor comercializate, care beneficiază de certificări recunoscute pe plan național și internațional și prin stimularea calităților antreprenoriale ale oamenilor și, astfel, a prosperității lor”, a spus Cristian Onețiu, co-fondator Life Care. „De aceea, ne propunem să ducem viziunea Life Care și în alte țări, cu același scop, de a le oferi oamenilor posibilitatea unei vieți fericite în fiecare zi.”

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de dolari într-un deceniu de activitate, Life Care comercializează peste 500 produse premium naturale, cu elemente bio sau 100% bio, destinate îngrijirii personale, curățeniei locuinței și suplimente naturale, aparținând unor producători cu renume internațional. Calitatea produselor este garantată de organisme certificatoare independente recunoscute în întreaga lume, precum ECOCERT sau BDIH, precum și de Ministerul Sănătății din România. Produsele se înscriu în conceptul „Roata fericirii” care cuprinde șapte arii ale fericirii: sănătate și imunitate, slăbire sănătoasă, sport & nutriție, frumusețe, îngrijirea casei, dezvoltare personală, bani și antreprenoriat.

BIOFACH se află la a 26-a ediție consecutivă, reunind peste 2,200 de expozanți din 76 de țări și peste 42,000 de vizitatori din 135 de țări. Din anul 2007, BIOFACH este organizat în paralel cu VIVANESS, târgul internațional pentru îngrijire personală naturală, dedicat exclusiv segmentului de cosmetice naturale. Life Care este prima companie din România care participă la BIOFACH cu stand în zona VIVANESS, zonă premium a târgului.


Despre Life Care


Înființată în 2005, Life Care este prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe pe piața din România. Este printre cele mai performante companii care activează în acest sector în România, regăsindu-se într-un top 5 dominat numeric de multinaționale. 
Compania reprezintă un model integrat de business, care oferă atât posibilitatea de a deveni consumator, cât și antreprenor prin distribuirea produselor, acestea putând fi achiziționate atât direct, de la agenții Life Care, cât și online, pe www.life-care.com
Astăzi, Life Care înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, peste 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.
Unknown spunea...

Mă atrag firmele care promovează principii de viață sănătoase și chiar sănătatea în sine. Majoritatea produselor pe care le cumpăr frecvent le-am căutat interesându-mă de ingredientele, calitatea și povestea lor. Mi-ai stârnit interesul pentru Life Care. O să intru pe site-ul lor.

P.S. Îți recomand să adaugi link cu open in a new tab, pentru ca atunci când cititorii, ca și mine, îl accesează, să nu plece de pe blog.

Take care! ^^

coco spunea...

o sa ma uit si eu pe acolo!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search