duminică, 8 februarie 2015

Bourjois Silk Edition, o pudra usoara ca mataseaBourjois Silk Edition este o pudra compacta, cu textura fina si matasoasa, care blureaza imperfectiunile tenului, matifiaza lejer, fara a incarca porii si fara a conferi acel aspect de masca, inestetic machiajului. Aplicata in strat potrivit peste orice fond de ten lasa impresia de finish natural, de parca nici n-ar fi trecut pe-acolo :) 

Aspectul mat al tenului se pastreaza cateva ore bune, in cazul unui ten normal si mai bine de doua ore in cazul celui gras, care produce mult sebum. Pudra Silk Edition reuseste sa faca fata cu brio chiar si in aceasta cea din urma situatie, fara a necesita reaplicare. Insa daca simtiti nevoia sa improspatati machiajul si sa tapetati tenul cu pudra, o puteti face linistita pentru ca ascundeti luciul fara a incarca pielea. Cum spuneam, nici vorba de acel aspect dizgratios de masca.
Va avertizez, insa: pielea devine atat de matasoasa, incat este posibil sa nu va puteti abtine in a o atinge! Nici voi, nici el! :)

Se gaseste in sase nuante si costa in jur de 50 de lei.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search