duminică, 8 februarie 2015

Garnier Olia, pentru o vopsire a parului fara cantec


Garnier Olia are o formula ce nu contine amoniac, fiind prima vopsea permanenta pe baza de uleiuri naturale din flori in proportie de 60%. Aceste uleiuri nu doar ca protejeaza si incurajeaza hidratarea parului dar si fixeaza culoarea mai profund in firul de par. 
Promite o culoare intensa, o acoperire de pana la 100% a firelor albe, un miros placut si discret, textura cremoasa si am avut placuta supriza ca a fost singura vopsea care nu mi-a patat pielea. De regula, raman pentru cateva zile cu pete in zona fruntii, la tample si urechi. Cu Garnier Olia am avut un saten uniform si n-am mai fost dalmatian! :)


M-am vopsit acum mai bine de o luna, este prea tarziu sa va arat acum culoarea din parul meu, insa va pot spune ca mi-a acoperit bine radacinile crescute la momentul respectiv, chiar si firele (putine, evident!) albe, iar parfumul floral al vopselei face procesul colorarii parului sa fie unul placut, si pentru tine si pentru cei din casa, spre deosebire de mirosul clasic de amoniac pentru care nu doar o data mi-am auzit reprosuri. Am fost chiar sfatuita sa ma vopsesc pe balcon, ca sa vezi plan ce-mi faceau mie cei ai casei atunci cand alegeam vopsea cu amoniac! In toiul iernii, chiar! :)
De aceasta data, au fost fericiti! Am scapat neizgonita in zapada, cu tot cu vopseaua din par! :))

Asadar: culoare frumoasa, uniforma, parfum placut, acoperire radacini si fire albe, rezistenta a culorii, par matasos!

Cam astea ar fi cuvintele cheie ale experientei Garnier Olia!




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search