miercuri, 18 februarie 2015

Ce cosmetice pentru corp gasim in colectia Moroccan Oil Body Line


Zilele trecute, la Miko Palace a avut loc lansarea si pe piata din Romania a colectiei de cosmetice pentru corp MoroccanOil. In mare parte, s-a pastrat parfumul original, cel regasit in cazul produselor destinate ingrijirii parului, si in cazul MoroccanOil Body Line. Le gasiti pe toate in magazinele Topline.



  • Body Buff / EXFOLIANT PENTRU CORP (pret 357 Lei)

Instrucţiuni de utilizare: masaţi pielea umedă sau uscată o dată sau de doua ori pe săptămână după cum este necesar. Apoi clătiţi.

INGREDIENTE

Exfoliant cu coaja naturala de portocala; ulei de argan amestecat cu vitamina E; ulei de avocado hranitor; seminte de struguri; sofranel; susan & ulei de migdale dulci. Fara paraben.
Parfumat delicat de floare de portocal.


  • Body Butter / UNT PENTRU CORP (pret 377 Lei)
Instrucţiuni de utilizare: aplicati cu generozitate pe pielea umedă sau uscata. Repetaţi după cum este necesar.

INGREDIENTE 

Bogat în unt de: argan, shea, cacao şi mango – pentru o piele fină şi hidratare de lungă durată. Ulei de: argan antioxidant, rodie, masline, avocado şi squalene. Untul şi uleiul se contopesc împreună pentru a calma şi îmbunătăţi textura pielii, în timp ce acizii graşi esenţiali şi vitamina E pătrund adânc în suprafaţa pielii hidratând puternic. Se absoarbe instantaneu, fară a lăsa în urmă senzaţia de reziduu gras. 
Un produs catifelat, bogat şi luxos.
Parfum Original Moroccanoil.


  • Body Soufflé / CREMĂ SPUMĂ DE CORP (pret 377 Lei)
Instrucţiuni de utilizare: Aplicați cu generozitate pe pielea umedă sau uscata. Repetaţi după cum este necesar.

INGREDIENTE

O formulă bogată în ulei de argan antioxidant şi unt de shea cremos cu efect imediat vizibil pe piele. O cremă uşoară, ce lasă pielea fină şi catifelată. 
Parfum Original Moroccanoil. 

  • Cleansing Bar / SĂPUN SOLID (pret 73 Lei)
Instrucţiuni de utilizare: Aplicați pe pielea umedă pentru o spumă bogata, apoi clătiţi din abundenţă.

INGREDIENTE 
Bogat în ulei de argan şi unt de shea pentru hidratarea pieleii în timp ce te speli. Parfumat delicat cu floare de portocal.

  • Dry Body Oil / ULEI PENTRU PIELEA USCATĂ (pret 327 Lei)

Instrucţiuni de utilizare: Pulverizați pe piele imediat după duș și masaţi ușor prin mișcari circulare.

INGREDIENTE
Amestec de uleiuri esenţiale de argan, masline şi avocado, bogat infuzate cu antioxidanţi şi puternic nutritive. Se absoarb imediat în piele lasând-o moale, mătăsosă şi netedă. Formulă usoara ce hidratează, în timp ce acizi graşi esenţiali calmează zonele uscate şi îmbunataţesc textura pielii.
Parfum Original Moroccanoil. 



  • Hand Cream / CREMĂ DE MÂINI (pret 218 Lei)
Instrucţiuni de utilizare: Aplicați cu generozitate pe pielea umedă sau uscata. Repetaţi după cum este necesar.

INGREDIENTE

O formulă de lux, concentrată, care se absoarbe instantaneu în piele, folosind ulei de argan şi avocado, bogat în antioxidanţi. Amestecul nutritiv cu unt de: shea, cacao şi mango ajută la calmarea şi hidratarea mâinilor uscate.
Parfumu: Original Moroccanoil & Floare de portocal revigorant şi energizant.





  • Intense Hydrating Treatment / TRATAMENT INTENS HIDRATANT (pret 269 Lei)

Instrucţiuni de utilizare: Încălziţi în palme, apoi masați o cantitate mică pe piele, concentrându-vă pe zonele uscate, cum ar fi genunchii, coatele şi călcâiele.

INGREDIENTE

Infuzat cu ulei de argan antioxidant şi plante completarea, Tratamentul Hidratant Intens se topeste într-un ulei calmant ce transformă şi hrăneşte chiar şi cea mai uscată piele. Se poate utiliza ca ulei de masaj de relaxare sau adăugat în apa de baie. Fară paraben.
Parfum delicat de miere şi lavandă.



  • Pure Argan Oil / ULEI DE ARGAN PUR (pret 363 Lei)

Instrucţiuni de utilizare: Masaţi ușor câteva picături de ulei pe față și corp, apoi treceţi mâinile prin păr, pentru netezire.

INGREDIENTE

Extrem de bogat în vitamina E, acizi graşi esenţiali şi antioxidanţi, acest ulei de lux, non-gras, oferă multiple beneficii pentru faţă, corp şi păr. Dă o textură de mătase şi se absoarbe rapid pentru hidratare şi răsfăţ din cap-până în picioare. 
Fără parfum. 





  • Shimmering Body Oil / ULEI STRĂLUCITOR (pret 327 Lei)

Instrucţiuni de utilizare: Masaţi ușor, cu miscari egale, câteva picături de ulei strălucitor direct pe piele. A se agita bine înainte de utilizare.

INGREDIENTE

Un amestec bogat şi hrănitoar de ulei de argan şi susan antioxidant, care se absoarbe rapid pentru a revigora şi hidrata, oferind o strălucire delicată.
Parfum Original Moroccanoil.





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search