miercuri, 18 februarie 2015

GLISS ultimate oil elixir, pentru par stresat si degradat


Gama GLISS Ultimate Oil Elixir se adreseaza, in mod special, dar nu exclusiv, parului stresat, degradat, uscat, care are nevoie de hidratare si ingrijire suplimentara. Si cand spun "stresat", nu ma refer la parul care a intarziat la serviciu sau care trebuie sa stea peste program sau care s-a certat cu iubitul. Nu genul asta de stres si stiti bine asta! :)) Stresarea parului apare atunci cand il vopsim prea des si cu produse de o calitate mediocra, cand il coafam excesiv, la fel, cu produse de duzina, cand il ondulam sau indreptam cu placa, atunci cand nu il spalam si ingrijim cu sampon, balsam, masca, uleiuri adaptate tipului sau, iar suferinta parului se traduce prin aspect tern, lipsa luciului, varfuri casante si despicate si tocite. Intr-un cuvant, parul stresat este parul "matura"! Da, care arata fix ca o matura! Si, din pacate, nu de putine ori am vazut astfel de aparitii in care ceea ce ar fi trebuit sa fie o podoaba capilara era, de fapt, un gablont de tinichea, de cea mai proasta factura!




Dupa cum nici patratelele nu apar pe abdomen doar pentru ca admiram noi in reviste trupuri de topmodele, nici parul acela ireal de frumos din reclame nu apare peste noapte pe capetele noastre. Pe langa o dieta alimentara adecvata din care nu trebuie sa lipseasca acele elemente esentiale unui par frumos si sanatos, suplimentate, la nevoie cu vitamine speciale pentru par, trebuie sa acordam parului nostru atentia necesara si ceva mai mult respect. Inainte sa-l puneti in contact cu orice produs va cade in mana, ganditi-va cateva minute daca acel sampon/balsam/masca sunt potrivite tipului si nevoilor parului vostru!
Nu va mai uitati cu jind la podoabele capilare ale altora si incepeti de... ieri sa aveti mult mai multa grija de a voastra!
Si poate in aceasta cautare a solutiei perfecte in goana dupa un par superb va pot fi de ajutor si informatiile despre gama GLISS Ultimate Oil Elixir, formata din produse destinate unui par cu mare nevoie de hidratare.

Asadar:

  • Creat pentru îngrijire intensă și hrănire a părului: ȘAMPONUL ULTIMATE OIL ELIXIR repară părul deteriorat și întărește structura fibrei capilare. Inovația în reparare cu Oil Elixir nutritiv repară zonele deteriorate și reface zonele crăpate de pe suprafața firului de păr. Formula unică pentru păr stresat și uscat reduce semnificativ ruperea părului.
  • Balsamul ULTIMATE OIL ELIXIR hrănește intensiv părul și îl face ușor de pieptănat. Pentru o reducere semnificativă  ruperii părului. Tehonlogia inovativă în reparare cu Oil Elixir nutritiv vindecă zonele degradate ale părului și umple crăpăturile de pe suprafața fibrelor capilare. 
  • Suplețe tangibilă și mai multă rezistență pentru părul stresat și degradat: Balsamul-spray ULTIMATE OIL ELIXIR face părul mai ușor de pieptănat imediat după aplicare. Nu necesită clătire!
  • Tratamentul ULTIMATE OIL ELIXIR oferă o îngrijire de performanță părului stresat și degradat. Tratamentul fortifică structura fibrei capilare, oferindu-i o rezistență deosebită – eficientă după primul minut de la aplicare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search