sâmbătă, 28 februarie 2015

Gama de make-up Avene COUVRANCE, acum si in Romania



Sunt cateva branduri atat de dragi mie, incat stiu sigur ca orice produs ar trimite pe piata de beauty mi s-ar potrivi, fara sa fiu nevoita sa-l trec prin o mie de teste. Unul dintre ele este Avene. Zilele trecute o prietena care locuieste in Israel m-a intrebat ce produse Avene sa puna pe wishlist pentru sotul ei care a fost recent in Romania si raspunsul meu a fost: orice ai alege este perfect!. Pielea ei are cam aceleasi nevoi ca si a mea. Este sensibila, mereu cu nevoie de hidratare si, deci, iubitoare de Avene. Orice produs am folosit vreodata, de la apa micelara, demachiantul pentru ochi si pana la crema hidratanta, sapun sau creme pentru plaja, toate sunt la superlativ. De aceea, am primit cu mare bucurie vestea ca Avene lanseaza si in Romania produsele din gama de machiaj Couvrance. Stiu sigur, sigur ca imi vor placea foarte mult!



Lider în machiajul medical în Europa, gama Couvrance a fost concepută de Laboratoarele dermato-cosmetice Eau Thermale Avène pentru a corecta imperfecțiunile moderate sau severe ale pielii cu un machiaj cu efect de durată și în deplină siguranță, oferind toleranță maximă pentru pielea sensibilă și hiper-sensibilă.

În România, gama Couvrance cuprinde produse dermato cosmetice pentru machiajul tenului cu imperfecțiuni ușoare, moderate sau severe, precum și al ochilor sensibili sau ai purtătoarelor de lentile de contact.

Gama Eau Thermale Avène Couvrance este recomandată la nivel mondial de dermatologi, chirurgi plasticieni, alergologi și farmaciști datorită siguranței formulelor de machiaj adaptate tenului sensibil. Acestea conțin un număr minim de ingrediente, fiind fără parfum, fără conservanţi, hipoalergenic și non-comedogen.

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance maschează în siguranță toate tipurile de imperfecțiuni, indiferent de colorație (predominant roșiatică sau vineție) sau structură (cicatrici, semne de naștere, vergeturi, vitiligo, tatuaje).

Printre cele mai frecvente imperfecțiuni de nuanță care pot fi acoperite se numără: înroșirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile), erupțiile localizate (acnee, coșuri), înroșiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfecțiunile vineții (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie post-cosmetică sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).

Produsele din gama Avène Couvrance acoperă principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului. 



1. Neutralizarea petelor pielii


Pentru imperfecțiuni severe

  • Stick corector Avene Couvrance – 62 ron
Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), este ușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirație și transfer. Disponibil în 2 nuanțe: verde (pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă (pentru petele albăstrui). SPF 20.


2. Corectarea și uniformizarea tenului

Imperfecțiuni severe

  • Fond de ten compact Avene Couvrance - 83 ron

Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil (textură pulbere, Oil-Free). Disponibil în câte trei nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil, rezistentă la apă și transfer, cu SPF 30.



Imperfecțiuni moderate și ușoare



  • Fond de ten fluid Avene Couvrance - 80 ron

Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formula rezistentă la apă și transfer, cu SPF 15. 



3. Fixarea și finalizarea machiajului

  • Pudră mozaic Avene Couvrance - 91 ron

Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.




  • Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili - 65 ron

Mascara recomandată persoanelor cu ochi sensibili, purtătoarelor de lentile de contact și celor care se confruntă cu probleme medicale (precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, post-proceduri operatorii), precum și pentru oricine își dorește un produs sigur pentru ochi. Intensifică genele până la cele mai mici fire, le recurbeazăși le separă una câte una, fără a încărca pleoapele. Rezistă timp de peste 8 ore în ciuda transpiraţiei, căldurii şi umidităţii. Fără fenoxietanol, fără parabeni, fără parfum. Se demachiază foarte ușor.

Mai multe informații sunt disponibile pe 
sau 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search