joi, 19 februarie 2015

Kit-ul complet de îngrijire pentru pielea uscată de la EUCERIN



Sezonul rece este perioada în care pielea noastră suferă mai mult ca de obicei de iritații, având tendința acută de uscare sau înroșire. Combinația dintre căldura din interior și frigul sau vântul de afară duce la deshidratarea pielii și astfel, în lipsa îngrijirii speciale, pielea poate deveni aspră și crăpată, conducând ulterior la iritații severe și prurit.
Eucerin, expertul în știința pentru sănătatea și frumusețea pielii, îți întâmpină nevoia de protejare și hidratare intensivă cu un kit complet pentru pielea uscată.



Pielea uscată are nevoie de o atenție specială în zilele friguroase, iar tu ai nevoie de produse ce conțin ingrediente specifice, menite să lupte împotriva uscării și deteriorării pielii, cu precădere în anotimpul rece.

Produsele Eucerin conțin Uree, Ceramide 3 sau Glucoglycerol, ingrediente esențiale ce oferă pielii un strat protector, astfel reușind să combată pe termen lung simptomele pielii uscate, contribuind major la refacerea și hidratarea acesteia.

Kit-ul complet de la Eucerin pentru refacerea în profunzime a pielii uscate și deshidratate este compus din:



  • Loțiune de corp Eucerin Complete Repair

Loțiunea de corp cu 10% Uree, ingredient ce se găseste în mod natural în piele și care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și supleții acesteia, combină elemente precum Ceramide 3 și Glucoglycerol care luptă împotriva factorilor ce determină uscarea pielii.

Preț în farmacii: 90 lei (400 ml)


  • Cremă de mâini Eucerin 5% Uree

Experții Eucerin au dezvoltat o formulă de hidratare intensivă pentru pielea uscată a mâinilor ce prezintă, în general, o tendință pronunțată de iritare, roșeață sau mâncărime comparativ cu restul corpului. Crema de mâini Eucerin, ce conține 5% Uree și Lactat, calmează rapid pielea uscată și iritată a mâinilor, oferindu-i hidratare intensivă rapidă, de lungă durată.

Preț în farmacii: 39 lei (75 ml)












  • Șampon Eucerin DermoCapillaire cu Uree

Special creat pentru scalpul uscat ce prezintă iritații, șamponul DermoCapillaire cu Uree de la Eucerin oferă pielii capului hidratarea intensivă de care are nevoie. Datorită concentrației bogate de Uree și Lactat, ingrediente ce se regăsesc în mod natural în pielea sănătoasă, produsul calmează scalpul, reduce iritațiile, oferind părului strălucire și suplețe.

Preț în farmacii: 51 lei (250 ml)




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search