duminică, 8 februarie 2015

MOROCCANOIL, uleiul-minune pentru par



Am citit undeva ca "MoroccanOil este o adevarata gura de oxigen pentru par" si recunosc, asa este! Fiecare producator de cosmetice spune ca produsul lui este altfel decat celelalte de pe piata. Nu intotdeauna este adevarat acest mod de promovare sau nu intotdeauna este altfel decat restul in sensul pozitiv. Despre MoroccanOil va pot spune ca intradevar este altfel decat tot ce am intalnit pana acum, iar lista produselor pentru par pe care le-am testat nu este deloc scurta. MoroccanOil hidrateaza parul, il netezeste, il descurca, il face matasos, stralucitor, nu-l ingrasa, nu-l imbacseste, il parfumeaza discret. Este tot-ce-exista-pe-piata in 1 !



Moroccanoil beneficiaza de o formula complexa, care restabileste nivelul optim al proteinelor din firul de par, conferind podoabei capilare rezistenta si un aspect sanatos. 
Transforma complet parul datorita formulei sale: ulei de argan, imbogatit cu acizi grasi, uleiuri cu omega 3, antioxidanti si vitamine, adica cu toate elementele de care parul are nevoie pentru a se prezenta in cea mai buna forma: rezistent, stralucitor, neted, maleabil si ordonat.
Este un tratament excelent pentru parul vopsit si am inteles ca este utilizat cu succes si in intretinerea perucilor, iar specialistii sustin -eu n-am incercat deocamdata!- ca, adaugat in cantitate mica in vopseaua pentru par, ii intensifica acesteia pigmentul, ajuta la absorbtia culorii, protejeaza, uniformizeaza porozitatea (ajuta ca vopseaua sa fie aplica uniform) si confera o stralucire subtila podoabei capilare.
Poate fi adaugat atat pe parul umed, dupa uscarea cu prosopul, dar si pe parul uscat, mai ales vara cand soarele puternic afecteaza nu doar pielea, ci si podoapa capilara.

Moroccanoil poate fi achizionat de la magazinul Topline (Blv.Regina Maria, nr.14)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search