vineri, 6 februarie 2015

Schauma Mirror Gloss, pentru un păr strălucitor, cu reflexii ca de oglindă



Părul strălucitor a fost dintotdeauna un etalon al părului sănătos și în același timp un reper al frumuseții și feminității. Însă de multe ori, micile trucuri de a obține acel glossy finish - produsele de styling, pieptănarea excesivă – sunt griji în plus care ne ocupă timp sau pot deteriora părul. Special pentru a obține ușor și fără efort un păr strălucitor, cu un luciu sănătos și reflexii intens luminoase, Schauma lansează o nouă gamă completă de îngrijire: Schauma Mirror Gloss 24h.



Secretul efectului de amplificare a luminozității provine din formula specială care are la bază micro-cristale lichide. Acestea pătrund în structura firului de păr și îl fac să reflecte lumina ca o oglindă, oferindu-i un luciu intens și cu 100% mai strălucitor, care se menține la nivel maxim timp de 24 de ore.
De asemenea, pregătind părul pentru infuzia de strălucire, formula hidratează și netezește cuticulele fibrelor capilare, făcând părul mai suplu și mai moale.
Nu am mai inclus Schauma de foarte mult timp in rutina mea de ingrijire a parului si tin minte ca imi placea foarte mult un sampon cu miros de piersica. Ma si gandeam, recent, ce-o mai face Schauma?! Si parca Schauma mi-a citit gandurile! :) Aflu ca tocmai ce a lansat aceasta noua gama, pentru stralucirea parului si cum eu am o reala obsesie pentru acest "accesoriu" de beauty, va trebui sa testez, sa vad pe parul meu ce pot face samponul, balsamul si uleiul tratament din gama Mirror Gloss!


Asadar, noua gamă este formată din:

  •  Șampon Schauma Mirror Gloss 24h*, 250/400 ml, 

Preț 8,89 lei/ 11,49

  •  Balsam Mirror Gloss 24h*, 250 ml, 

Preț 8,89 lei

  •  Ulei tratament pentru strălucire, Schauma Mirror Gloss 24h, 50 ml, 

Preț 15,99 lei



Lory's Blog spunea...

Balsamul l-as incerca...imi place sa testez balsamuri de par!
Insa pentru sampon...e mai greu, pentru ca nu reusesc sa scap de matreata! trebuie sa insist in privinta cautarilor:)
Pupici

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search