duminică, 22 februarie 2015

noutati LA ROCHE-POSAY: Rosaliac CC Cream



Rosaliac CC Cream este noutatea La Roche-Posay despre care vreau sa va povestesc astazi! Mi-a placut tare mult si predecesoarea sa, BB Cream Hydreane (am scris AICI despre ea), insa crema CC vine cu ceva in plus, o putere mare de corectare a rosetei pielii. Asadar, pe langa hidratare si protectie impotriva ultravioletelor, Rosaliac CC Cream uniformizeaza nuanta pielii.



Pentru inceput, sa stabilim care este diferenta dintre CC Cream si BB Cream: CC-ul este fratele mai mic al cremei BB, numele sau fiind o prescurtare de la „ color control/ color correcting” (n.r. „corectarea culorii”). Spre deosebire de BB Cream care ascunde discret roseata pielii si uniformizeaza nuanta tenului, CC Cream se apropie mai mult de un fond de ten, decât de o crema hidratanta. 
Si CC Cream este un produs multifunctional si hidrateaza pielea, ascunde imperfectiunile, ofera protectie solara, minimizeaza porii, matifiaza, dar corecteaza culoarea tenului printr-un procent de pigmenti de fond de ten mult mai mare decât cel al unui BB Cream. In concluzie, CC Cream are putere de acoperire mai mare decât un BB Cream, dar nu este considerat fond de ten pentru ca primeaza efectele de ingrijire si tratament pentru piele si mai putin cele de machiere. 

Bujorii in obrajori sunt minunati, nu zic nu, dar cu conditia sa reflecte o stare perfecta de sanatate a pielii sau sa fie realizati cu un blush. Atunci cand sunt rezultatul cuperozei, parca nu mai sunt de dorit, nu? Si incercam sa-i ascundem care, cum putem! Vorbes in cunostinta de cauza cand spun asta. In cazul meu, cuperoza cred ca este ereditara. Ai mei parinti au problema asta si se pare ca le calc pe urme. Deocamdata, cuperoza nu este foarte pronuntata, prezenta doar pe aripile nasului, dar da semne ca vrea sa se extinda. Oricum, tonul pielii mele este roz, ceea ce nu-mi place absolut deloc, este una dintre frustrarile vietii mele. Recunosc, le invidiez maxim pe cele cu tenul masliniu sau alb portelan sau oricum, numai roz, nu!

Data fiind aceasta mica-mare problema a tenului meu, m-am bucurat ca un copil in dimineata Craciunului cand am gasit pe birou noutatea La Roche-Posay, Rosaliac CC Cream, alaturi de o cupa cu crema de zahar ars, cea mai buna mancata de mine pana la cei 32 de ani! Pe cuvant de diva! :) (multumesc, Andreea!)

Cu aceasta ocazie am aflat ca roseata pielii este de mai multe feluri (damn!)  si ca are diferite forme, intensitati si frecventa diferita.

Rosaliac CC Cream nu este doar o crema colorata! Este un produs dermato-cosmetic, are la baza apa termala La Roche-Posay, hidrateaza foarte bine pielea si ii uniformizeaza culoarea, asa ca s-a terminat cu frustrarea mea de a avea o culoare in obraji, alta in zona nasului, alta pe frunte! Cu CC-ul de la LRP arata - nu zic "senzational" pentru ca nu m-am nascut atat de norocoasa!- ci sanatos! Tenul meu arata sanatos, ca dupa vacanta, cand esti odihnit, relaxat, ai dormit mult si bine, ai mancat ceea ce trebuie! Fix asa arata pielea cu CC Cream Rosaliac!

Pe langa hidratare si corectarea nuantei tenului, produsul cel nou de la La Roche-Posay confera si protectie impotriva ultravioletelor, despre care stim foarte bine ca grabesc imbatranirea pielii si faciliteaza aparitia petelor.

Ah, si poate inlocui cu succes fondul de ten! Daca va doriti neaparat un machiaj puternic al tenului, puteti folosi CC Cream Rosaliac ca si baza de machiaj, iar peste sa aplicati fond de ten. Insa, pentru mine este suficient si fara! Tenul arata proaspat, curat, bun de scos in lume si fara fond de ten, doar cu CC!

Important de mentionat!

Rosaliac CC Cream nu doar acopera roseata pielii, ci, in timp, ajuta la tratarea ei si sa va spun de ce: contine AMBOPHENOL, un ingredient cu tripla actiune asupra pielii:

- ACTIUNE ANTI-INFLAMATOARE: inhiba mediatorii pro-inflamatori
- ACTIUNE VASCULARA: imbunatateste microcirculatia si intareste peretii vaselor de sange
- ACTIUNE ANTIOXIDANTA:  protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi


Rosaliac CC Cream contine o concentratie unica de pigmenti, asa incat nuanta naturala a cremei se contopeste cu nuanta pielii:
  • PIGMENTI ROSII - neutralizeaza aparitia rosetei
  • PIGMENTI ALBI - efect de opacizare
  • PIGMENTI GALBENI - pentru un efect natural perfect echilibrat
  • PIGMENTI NEGRI - pentru intensitate
Rosaliac CC Cream are o textura adaptata pentru toate tipurile de piele, fara efect lipicios si fara efect gras. Se aplica foarte usor, penetreaza bine pielea, nu ramane acel efect de masca si nu irita pielea, fiind potrivita si tenului sensibil, atat celui predispus la roseata, cat si celui care se confrunta cu eritemul.


Rokolla spunea...

Intotdeauna mi-au placut produsele Rocge Posay pentru ca au incercat sa si trateze oroblema si nu doar sa o acopere. Pentru persoanele care au probleme cu tenul acest produs poate fi salvator.

Unknown spunea...

Am folosit cc creamul Roche posay vara trecută vreo 3 luni. Într-adevăr acoperă destin de bine și ador faptul ca are subton galben. Eu am rozacee și med Dermato mi a recomandat aceasta crema. Per total sunt mulțumită însă eu am tenul mixt gras vara și îmi era ff uleios pe fata. Un alt aspect deranjant este faptul ca Dc cumva te freci la ochi din greșeală te ustura ochii ff tare. Vara eu foloseam doar cc creamul fără rimel sau creion. Îmi place mult subtonul galben și faptul ca îmi hidratează tenul însă pe de alta parte tenul devine uleios repede, nu matifeaza deloc. Pt un ten uscat și normal mi se pare absolut perfect.Din păcate încă nu am găsit bb sau cc creamul potrivit pt tenul meu

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search