luni, 23 februarie 2015

GUINOT hydra fraicheur, demachiant si tonic




De mai bine de doua luni folosesc laptele demachiant si lotiunea tonica din gama Guinot Hydra Fraicheur, iar fotografia de mai sus a fost facuta intr-o dimineata geroasa de decembrie, la munte, in timpul acelui weekend petrecut la Bran aceste doua produse fiindu-mi de mare ajutor. 



Si sa va spun de ce! Pielea deshidratata nu prea se impaca bine cu gerul polar. Atunci cred ca au fost minus 278 de grade. Crapau pietrele la propriu, la fel si buzele mele, nasul rosu, tenul suferind de frig si de uscat ce era. Imi inghetase si firul de par, si unghiile de la picioare, chiar daca erau in UGG-uri. Frig maxim, va spun! Cam toata luna lui decembrie a fost intocmai. Tenul meu sensibil parca se nervozase si mai tare, nu ma mai intelegeam cu el. Parca era un butoi cu pulbere gata sa explodeze! Nu stiam cum si cu ce sa-l mai mangai, asa incat sa nu-i fac si mai mare rau! Ce crema sa aleg, de fond de ten, ce demachiant, ce apa termala, ce... orice! 
Am avut noroc cu laptele demachiant Hydra Fraicheur pentru ca nu doar ca mi-a curatat/demachiant foarte delicat tenul, dar l-am simtit ca pe un balsam care mi-a calmat senzatia de deshidratare. Stiti prea bine senzatia aceea de piele care strange, iar uneori care chiar ustura, cand este uscata, deshidratata si suferinda. Da, iarna nu-i deloc un anotimp pe care pielea il iubeste!
Cremos si foarte delicat cu pielea, demachiantul de la Guinot mi-a indepartat machiajul sau doar mi-a curatat pielea - pentru ca eu folosesc demachiant si seara, si dimineata avand in vedere sebumul si impuritatile care se acumuleaza la nivelul epidermei in timpul noptii.
Nu a trebuit sa insist cu demachierea pentru ca este foarte eficient si mi-a indepartat rapid si delicat chiar si machiajul rezistent la apa.
Pe tenul aproximativ curat am aplicat lotiunea tonica Guinot Hydra Fraicheur pentru ca operatiunea de pregatire a pielii pentru crema hidratanta (de noapte sau de zi, dupa caz) sa fie completa! 
Ambele produse din gama Guinot Hydra Fraicheur miros discret a trandafir, mireasma care transforma acesti primi pasi in rutina zilnica de ingrijire a pielii intr-o reala placere si un rasfat al simturilor.


Ce contin produsele Guinot Hydra Fraicheur

  • Extract de Aloe Vera - bogat în multiple ingrediente active cum ar fi minerale, vitamine, si aminoacizi, Aloe Vera catifeleaza si confera elasticitate pielii. 
  • Extract de Ginseng - datorita continutului de saponiene si vitamine, extractul de ginseng are proprietati anti-ageing, de regenerare, de tonifiere si remineralizare.
  • Extract de ulei de Shea - extractul de ulei de shea are proprietati nutritive, datorita acizilor grasi esentiali pe care îi contine. Uleiul de shea, de asemenea, catifleaza si calmeaza pielea sensibila.
  • Extract de lotus - bogat în flavonoizi (polifenoli: substante cunoscute pentru proprietatile lor antioxidante), extractul de lotus catifeleaza si protejeaza pielea uscata. Acesta elimina efectele negative ale radicalilor liberi cauzate membranei lipidelor.

Va invit sa apreciati pagina de Facebook Topline, distribuitor in Romania al brandului Guinot!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search