luni, 23 februarie 2015

Noutati Protex Herbal



Lider de piață în România pe segmentul protecției antibacteriene, Protex înțelege că siguranța este esențială pentru a ne putea bucura din plin de viață și a realiza lucrurile extraordinare pe care ni le propunem. Pentru că sănătatea este puternică numai dacă este îngrijită corespunzător, familia de produse Protex se îmbogățește cu noul săpun lichid Protex Herbal rezervă de 750 ml, care asigură o protecție mai îndelungată împotriva a 99,9% dintre bacterii.


Microbiologii estimează că pe Pământ există aproape cinci milioane de trilioane de trilioane (ceea ce, pe scurt, înseamnă 1.030) de tipuri de bacterii. Chiar dacă nu intrăm în contact cu toate acestea în fiecare zi, o mare parte dintre ele încă reprezintă o amenințare pentru fiecare dintre noi. Mâinile sunt cea mai simplă cale prin care microbii și bacteriile ne pot ataca organismul. Studiile arată însă că spălatul mâinilor poate fi o metodă eficientă de prevenire a unor probleme de natură medicală, precum infecții respiratorii și boli digestive.

Așadar, alegerea unui săpun care să îți asigure o protecție eficientă este o decizie importantă atât pentru sănătatea pielii, cât și pentru cea a organismului. Îmbogățit cu extracte naturale care hrănesc pielea și asigură o barieră anti-bacteriană de durata împotriva bacteriilor, săpunul lichid Protex Herbal este perfect echipat pentru a ne proteja sănătatea. În plus, datorită noului săpun lichid Protex Herbal rezervă de 750 ml, te poți bucura de aceeași protecție pentru tine și cei dragi pentru o perioadă mai îndelungată.

Pentru că știm că sănătatea ta și a familiei tale este o prioritate pentru tine, iată și câteva sfaturi pentru o igienă corectă a mâinilor:

· Spală-te pe mâni de până la 6 ori în fiecare zi;

· Spală-te întotdeauna pe mâini după ce strănuți sau tușești;

· Folosește apă fierbinte – este mult mai eficientă împotriva microbilor;

· Șterge-te bine pe mâini pentru a împiedica multiplicarea bacteriilor (ele iubesc umezeala).

Linia de produse Protex Herbal include:

· Săpun solid, 90g;

· Săpun lichid, 300ml;

· Săpun lichid rezervă, 750 ml.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search