marți, 10 februarie 2015

OPI 50 shades of grey


Nu stiu de ce, dar imi pare ca fenomenul Fifty Shades of Grey prin felul in care s-a extins in toate domeniile, a acaparat tot ce misca si este abia la inceput - nu m-ar mira sa gasim si ciocolata, si papetarie, si poate si exercitii de yoga cu numele asta :))- se aseamana cu nebunia Hello Kitty! Sunt la poluri opuse, stiu, dar asa cum m-a terorizat imaginea pisicii roz pe tricouri, ghiozdane de scolari, coperti de caiete, bomboane, chiar parfumuri, asa cred ca o va face si umbrele lui Grey. Toate 50. Si uite ca nu mi-am terminat vorba ca exista deja lacuri de unghii care fac trimitere la respectivele umbre. Doar 6, insa.



Asadar, colectia OPI 50 shades of grey contine sase lacuri, botezate dupa cum urmeaza:

- My Silk Tie
– Dark Side of the Mood (like)
– Romantically involved (like)
– Embrace the Grey
– Shine for Me
– Cement the Deal

Dau Like doar pentru doua, dar nici astea nu-mi par iesite din comun. Rosul este dragut, l-as aseza langa cele 189 de mii de lacuri rosii pe care le am, dar cand ar fi sa fie momentul manichiurii homemade, as alege tot OPI big apple red, cel mai frumos rosu ever.
Griul si argintiul imi plac pe unghii si nu prea. Prefer sa fie ori negru, ori rosu, ori nude. Maro si gri nu-mi place sa am pe unghii sau le accept de cu zori si pana-n seara cand vor fi ucise de acetona fara doar si poate.


Colectia nu este urata, dar ma astepta sa nu fie, totusi, chiar toata gri, doar pentru ca umbrele, toate 50, dupa cum ziceam, sunt ale lui Grey. Credeam ca OPI are un pic mai multa imaginatie. Pasiunea, dragostea, sexul in toate formele lui, tot ce caracterizeaza fenomenul  Fifty Shades of Grey parca nu-mi arata colorat in gri...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search