marți, 10 februarie 2015

L’EAU D’ISSEY CITY BLOSSOM, parfumul florilor de sub pavajul strazilorCeea ce Issey Miyake a creat in 1992 a fost o noua viziune a feminitatii. Un brand esential si surprinzator al feminitatii, fara artificii, departe de codurile pre-stabilite. Astazi, incursiunea naturii in inima orasului este noua provocare lansata de brand, pentru ca pentru inca o data alunga toate cliseele: pentru ca orasul nu este monoton si nici monocromatic; stie cum sa surprinda viata de dincolo de zidurile sale. Semnatura noii arome primavaratice semnate Issey Miyake City Blossom este insasi viata in floare. 


Brandul l-a invitat pe Alberto Morillas si pe artisa Mademoiselle Maurice sa-si descatuseze creativitatea pentru noua editie limitata de primavara 2015.
Atunci cand iarna se pierde si primavara se apropie, natura se reafirma, chiar si in oras.
Florile de sub pavajul strazilor...
Reticent la inceput, apoi putin mai indraznet, florile care acompaniaza transformarea sunt la fel de inevitabile ca si trecerea anotimpurilor, isi dezvaluie aroma lor radianta si culorile stralucitoare pentru locuitorii mediului urban.
Florile perfecte din vitrina celei mai frumoase florarii isi raspandesc frunzisul lor sofisticat pe pavaj si sunt tema centrala a acestei noi arome.
Nu avem nici un buchet de “flori salbatice”, capturate amuzant de un parfumier pentru a incita nostalgia vietii la tara printre locuitorii urbani. Aceasta este abordarea opusa: florile inflorite la oras, pe ziduri si care satureaza aerul cu caldura lor, in sensul literal si figurativ al lumii.

Chiar aceasta rezonanta transforma florile figurative, pe care si-a concentrat parfumierul Alberto Morillas creatia, intr-o divina briza de primavara: debutul luminos si vesel asemeni semnelor schimbarii anotimpurilor, piper roz, si o ploaie de stropi citrici, neuitand de o atingere de calone, un semn al legendarului L’Eau d'Issey: primele semne ale unui boboc care in curand urmeaza sa infloreasca. 
In imprejurimile inrourate, prospetimea este accentuata de note de mijloc care rezoneaza de flori delicate de osmanthus asemeni mierii, o invitatie la calatorie – in cealalta parte a orasului – oferita de magnolie si frezie: rezervata si masurata, floarea a ales sa-si pastreze misterul desfacandu-se doar pe jumatate. 
Mai apoi, cu notele de baza realizate din cedru alb natural de Virginia dominat de note puternice de ambrox si mosc alb, acest buchet imaginar capata forma si isi culege energia, “se textureaza” asemeni petalelor unei flori care ating la final pielea...floarea se deschide complet, cu seninatate, intr-un amestec subtil de farmec si indrazneala.

“Am o admiratie pentru L’Eau d'Issey, si in timp ce am depasit barierele crearii unei reintrepretarii temporale ale acestuia, am cel mai mare respect asupra valorilor care s-au transmis de la crearea sa.” A. Morillas

Pentru a sublinia poezia si frumusetea trecatoare acestei noi arome, si pentru a se asigura ca subtilitatea acestei ode aduse primaverii este atat visuala cat si aromatica, Issey Miyake a invitat o tanara artista frantuzoaica, Mademoiselle Maurice, pentru a produce o opera de arta efemera care sa debordeze de bucurie si poezie. 
Prin interpretarea campaniei de publicitate L’Eau d'Issey, sticlei sale iconice si a cutiei, identitatea visualului City Blossom a luat nastere, in aceeasi maniera in care o crisalida care a devenit fluture se pregateste sa se roteasca in jurul luminilor si tumultului orasului...

Fals vulnerabil. Dorit cu adevarat. Total evaziv.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search