vineri, 13 februarie 2015

VICHY HOMME Idealizer #cusaufarabarba




Chiar zilele trecute am scris un material despre lumbersexuali si ma amuza comparatia lor cu niste "tarani veniti la oras", insa nu in sensul peiorativ, ci pentru a sublinia felul relaxat si care denota incredere in sine al acestor barbati de a-si pastra stilul vestimentar lejer, deloc incorsetat, fara black tie, ci unul format din jeansi, bocanci, camasi in cadouri, pulovere din lana, fulare groase, nu esarfe din matase, caciuci trase pe urechi, freza ciufulita, nu pieptanata pe spate si fixata cu mult gel. Iar "accesoriul" principal al lumbersexualului este barba. Una lunga si stufoasa. Ingrijita, insa! Lumbersexualul este genul de barbat care are toporul pe un umar, iar laptopul pe altul!




Imi place barba - nu la mine, evident :))- insa nu cea stufoasa, care sa fie purtata iarna in locul fularului, ci acea barba de trei zile, asa incat obrazul barbatului sa nu fie ca un poponet de bebelus. Sa inspire masculinitate, sa respire testosteron prin fiecare fir.
Si imi mai place barba barbatilor care au grija de ei, nu metrosexuali, acei indivizi care nu se desprind de oglinda si care au mai multe creme de fata si de corp decat mine. Imi plac barbatii ingrijiti, care fac necesarul de doua dusuri pe zi, care folosesc o crema de fata si, de ce nu, una de corp, barbatii care isi tund sprancenele care sunt "albulesciene". Nu pensatii, exclus asa ceva, ci barbatii care corecteaza in limita bunului simt acele elemente ale aspectului sau exterior. Sprancenele care ii incetoseaza vederea si devin un obstacol intre ochii lui si frumusetea de femeie care ii sta alaturi, punctele negre care se vad de pe Marte si pentru eliminarea carora se impune cel putin o vizita pe saptamana la cosmetica, blana exagerata de pe piept si spate care poate fi epilata cel putin o data pe luna pentru ca nu tuturor ne place sa pipaim un ursulet. 
Ah, si imi plac barbatii care isi ingrijesc unghiile, care lasa in mana unei profesioniste ingrijirea unghiilor daca ei nu se pricep (si) la asta, nu barbatii care si le rod sau si le taie din carne, sa scape de-o grija. Consider ca mainile unui barbat sunt o carte de vizita, ca si mainile unei femei.


Si folositi o crema de maini, dragi barbati! Nu va stirbeste din masculinitate! Va va ajuta doar sa aveti  si mai fine mainile cu care mangaiati pielea catifelata si mereu ingrijita a femeilor de langa voi! Veti primi o bila alba din partea lor, in nici un caz un repros!
Antiperspirant (neaparat!!!) si parfum! Nu colonie lesinatoare sau vreun oriental care ne trimite la zece metri distanta, ci un parfum de buna calitate, proaspat, care sa ne dea idei (din alea!) doar mirosindu-va! Nu va zgarciti niciodata cand vine vorba de parfumuri!
Sa nu uit! Parul! Deosebit de important este aspectul parului! Spalati-l in fiecare zi daca este nevoie. mai ales daca fumati. Nimanui nu-i place sa stea cu nasul intr-un par imbacsit, care miroase urat si nu este curat! In schimb, un par curat, placut parfumat, fara matreata, fara sebum, tuns regulat ne imbie sa ne trecem degetele prin el! Sa va mangaiem, sa va alintam si sa va imbratisam strans, strans!

Sa recapitulam:
- par mereu curat
- miros frumos
- zero transpiratie
- unghii/ maini ingrijite
- ten curat/ piele ingrijita
- barba, indiferent de lungimea ei, intotdeauna ingrijita! Cred ca acest "accesoriu" ar trebui purtat doar de cei care au timp si rabdare pentru el! E ca si cu un animal de companie. Ar trebui sa stiti ce inseamna cresterea unei pisici sau a unui caine. Acestea nu sunt doar bibelouri pe care le pui intr-un colt. Am cunostinte care si-au luat animale cu gandul asta si mai apoi au renuntat la ele pentru ca li s-a parut mult prea mare aceaasta responsabilitate. Tot asa imi pare si treaba cu barba. Trebuie tunsa, rasa, pieptanata, spalata, curatata, ingrijita ca la carte. Altfel, veti arata ca omul cavernelor si veti provoca dezgust celor din jur, in nici un caz nu veti inspira masculinitate, nonconformist sau jemanfisism, Iar de cucerit femei misto, luati-va gandul! Nici una nu-si doreste o barba nasoala in contact cu pielea ei fina!


Dragi barbati, in ajutor va sare VICHY, care, pe langa produsele deja existente care va ajuta si sa aveti un par curat, si piele frumoasa, axile parfumate, a creat special pentru voi si doua creme: Idealizer pentru cei care se barbieresc la trei zile si Idealizer pentru voi cei care preferati tenul fin si radeti barba zilnic.




  • CREMĂ HIDRATANTĂ MULTI-ACŢIUNI BĂRBIERIT FRECVENT (107 lei)
Hidratează intens
Reduce semnele de oboseală 
Reduce semnele de îmbătrânire 
Calmează iritaţiile 
Facilitează următorul bărbierit 

CREMĂ CU TEXTURĂ DE GEL ULTRA CONFORT 
O cremă lejeră cu textură ultra confortabilă, de gel, Vichy Homme Idealizer pentru bărbierit frecvent este îmbogăţit cu glicerină pentru a răspunde nevoilor pielii proaspăt rase. Pătrunde rapid și lasă pielea catifelată, calmată, mai bine pregătită pentru bărbieritul din ziua următoare.


  • CREMĂ HIDRATANTĂ MULTI-ACŢIUNI BARBĂ 3 ZILE+ (107 lei)
Hidratează intens
Reduce semnele de oboseală
Reduce semnele de îmbătrânire
Disciplinează barba 
Previne descuamarea pielii în zona bărbii 

TEXTURĂ DE FLUID LEJER ZERO REZIDUURI 
Fluid lejer, non-gras, nonlipicios, non-lucios și ultrapenetrant, Vichy Homme Idealizer 3 zile+ are marele avantaj de a nu lăsa nici un reziduu în barbă. În același timp, datorită glicerinei, oferă o senzaţie de confort și are un efect de prospeţime intensă.

Si acum sa (ne) radem! Priviti-ma, #JeSuisConchitaWurst! :))


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search