joi, 12 martie 2015

Aqva Divina by BVLGARI


"A prestigious and timeless aromatic signature, AQVA is inspired by nature's noblest element."


Inspirat de celebra pictura a lui Botticelli, Nasterea zeitei Venus, parfumul Aqva Divina, cea mai recenta lansare BVLGARI, doreste sa recreeze o zeita a frumusetii, o Venus a zilelor noastre. Creatorul parfumului, Alberto Morillas, a dorit ca prin acest parfum sa celebreze femeia ca o eterna zeita Venus, sa evoce mirosul pielii atunci cand iesi din mare si cand toate aromele se confunda intre apa, soare si nisip.


Notele de varf ale parfumului sunt bergamota, sare, ghimbir si amintesc de briza sarata a unei dimineti de vara, la malul marii. Aromele de mijloc sunt dulci - magnolie si gutuie, pentru ca la final, parfumul sa lase pe piele arome orientale de ambra si ceara de albine.

In a message for his creation Morillas referred to the aroma as something very shining very sensual, associated with the feeling of skin touching skin, just like the scent of a woman at the back of her neck and to not being so innocent. 

Modelul Magdalena Frackowiak a fost ales imaginea acestui parfum si, cu ajutorul celebrelor coliere Sassi, intruchipeaza o Venus a zilelor de astazi. Transmite imaginea completa Bvlgari: bijuterii, stralucire, parfum.



Aqva Divina de la Bvulgari este un EDT - eau de toilette si a fost lansata deja intr-o gama care cuprinde si extensia de gama, adica gel de dus si lotiune de corp. 
Pretul pentru EDT la 25 de ml este de 213 lei , gelul de dus este 110 lei si crema de corp este 136 de lei. 



Adelina Eneșca spunea...

Abia astept sa ajung in Timisoara sa testez noul parfum! Sper sa nu ma dezamageasca!

Zuzele spunea...

Adelina, este ceva mai primavaratic fata de gusturile noastre cele sharimaresti :) Dar eu cred ca o sa-ti placa, pentru o dupa-amiaza caniculara de vara este perfect :)

Zuzele spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search