joi, 12 martie 2015

Fiole cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution



Din pacate, abia de curand am aflat de existenta fiolelor cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution. Spun "din pacate" pentru ca produsul este senzational si regret ca nu l-am descoperit mai demult, macar de acum doi ani cand am atins pragul celor 30 de primaveri. Inca de la prima fiola tenul se lumineaza instant, pielea devine mai catifelata, mai ferma, placuta la atingere, extrem de fina. Nu de fiecare data am simtit nevoia sa mai aplic crema de noapte sau de zi dupa acest serum minunat, datorita efectelui intens hidratant al acestuia. In plus, este si o excelenta baza pentru machiaj si nu doar o data am primit aprecieri in timpul si chiar dupa tratamentul cu fiolele Gerovita, atat de bine imi arata tenul!

După scăderea nivelului de colagen propriu pielii, pe măsură ce trece timpul, se reduce și capacitatea acesteia de a reține apă. 
Efectele sunt:
- o piele mai uscată,
- mai sensibilă și
- apariția tenutelor riduri adânci.

Fiolele cu Acid Hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution sunt destinate persoanelor de peste 30 de ani și sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. 
Tratamentul ajută la întreținerea tenului care dă primele semne de îmbătrânire sau care se confruntă deja cu riduri.
Acidul hialuronic are capacitatea de a pătrunde în profunzime și de a reține apa, ajutând pielea să devină mai fină, mai elastică şi să îşi recapăte aspectul tânăr. 
Efectul anti-age este rezultatul combinării unui ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, cu efecte intense de netezire a ridurilor, și a enzimei antioxidante Superoxid Dismutaza, care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen, elastină, cât şi pentru acidul hialuronic proprii pielii.

Cura cu acid hialuronic Gerovital H3 Evolution dureaza 10 zile, insa cantitatea de serum dintr-o fiola este suficienta pentru doua aplicari generoase, atat pentru fata, cat si pentru gat si decolteu. Astfel, tratamentul a durat 20 de zile in cazul meu si l-as repeta oricand. 
De altfel, aceasta perioada de trecere dinspre iarna spre primavara, cand organismul lupta din greu sa se adapteze schimbarilor de tot soiul, iar pielea este si ea afectata, nu doar starea de spirit, imi pare una ideala pentru o hidratare intensa cu aceste fiole.
Am vazut ca Gerovital are si fiole cu colagen pentru refacerea elasticitatii si a fermitatii pielii, recomandate persoanelor de peste 25 de ani. Nu le-am testat inca, dar cu siguranta le voi include in ritualul de ingrijire a pielii din aceasta primavara pentru ca imi simt tenul obosit, tern si deshidratat.
Pe site-ul Farmec puteti citi o comparatie interesanta intre fiolele cu acid hialuronic si cele cu colagen (click AICI), asa incat va puteti hotara pe care dintre cele doua tratamente il preferati. Iar daca nu va puteti decide, ascultati-mi sfatul: luati-le pe amandoua, nu veti regreta!
Spor la cumparaturi!

PS: sa nu goliti magazinul online Farmec, cate doua bucati de caciula, sa ajunga la toata lumea! :))

Lacra Lacry spunea...

Multumim pentru review.. Am o singura intrebare.. Cura se face o data pe an? sau la un interval de timp? Multumesc

Alexandra spunea...

Foarte interesant! Multumim pentru pont!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search