marți, 3 martie 2015

Castiga-ti un parfum Modern Muse by Estee Lauder, femeie frumoasa!


Pentru fiecare dintre noi, muza inseamna ceva diferit. Poate fi iubita care iti face inima sa bata cu putere, acea the one and only, fara de care nu vezi viata. Poate fi mama ale carei gesturi, zambete, lacrimi, buze, ochi, maini le analizezi cu lupa inca de cand ii constientizezi prezenta, din dorinta de a-i semana intocmai. Poate fi femeia care te face sa visezi, sa canti cuvinte nerostite, sa scrii poezii imaginare, sa pictezi pe panza sufletului, sa gandesti mai departe decat realitatea iti permite, sa simti ceea ce ratiunea iti interzice. Poate fi copilul, acel serafim pamantean care iti inspira cele mai nobile si mai frumoase sentimente de pe pamant si dincolo de el. Poate fi prietena ale carei curaj, nonconformism, incredere si optimism iti dau aripi atunci cand ale tale inceteaza sa mai bata de teama, de oboseala, de neincredere. Pentru tine si muza cuibarita bine intr-una din incaperile inimioarei tale, te invit impreuna cu Estee Lauder Romania sa cunosti parfumurile Modern Muse si Modern Muse Chic! Cu rugamintea de a trimite un gand frumos muzei tale, de 8 Martie, afla ca vei castiga si, mai apoi, iubi acest parfum senzational! In plus, ai ocazia sa alegi intre Modern Muse si Modern Muse Chic, o varianta primavaratica a parfumului lansat in octombrie 2014.




Estee Lauder Romania va da ocazia de a alege unul dintre cele doua parfumuri, in functie de preferintele voastre. Astfel, in continuare vi le voi prezenta pe amandoua, urmand ca voi sa treceti, in comentariul prin care va anuntati participarea la concurs, si numele parfumului pe care vi-l doriti, Modern Muse sau Modern Muse Chic.




Modern Muse Chic este un parfum nou, indraznet, iar fiecare femeie il poate purta in mod diferit. Pentru un anumit tip de femeie, acest parfum reprezinta feminitatea indrazneata a Iasomiei Sambac, accentuat de tuberoza, prune suculente si crini Stargazer. 
Pentru o alta femeie, parfumul intruchipeaza senzualitatea magnetica, intensificata a florii de Patchouli si lemnului Cashmere. 
Stilul sau atragator, forta si senzualitatea sunt exprimate prin mixul inovator al celor doua esente de Patchouli invaluite in acordul cremos al Vaniliei de Madagascar, Ambrei si Moscului. Toate acestea definesc un finish senzual incontestabil.
Aceasta fateta a parfumului capteaza energia creativa si feminitatea magnetica a femeii moderne. 

Mandarina Exotica si stralucirea Caprifoiului transmit o unda de energie filtrata prin prospetimea Petalelor Umede. 
Cele 2 extracte de Iasomie Sambac, incluzand o noutate in paleta parfumierilor, Iasomia Sambac China Absolute, ofera luminozitate buchetului feminin de Tuberoza si Crin.



Modern Muse este un parfum proaspăt, feminin, floral şi foarte uşor, cu o tentă subtilă de maturitate, fără supradoza de dulceaţă. Nota de varf este una citrica, fiind predominant mirosul de mandarine. Incet, incet isi fac simtita prezenta acordurile florale ale crinilor albi si dulceata vaniliei, la care se adaugă iasomia Sambac şi florile de portocal.
Însă, cu timpul, devin tot mai pregnante notele lemnoase şi cele de ambră, mosc alb şi patchouli. Ingredientele parfumului Modern Muse sunt inspirate de gradina Maestrului Parfumier Harry Frémont. Simplitatea gradinii lui, combinata cu complexitatea unei femei moderne, fac acest parfum atat de intrigant.

Vedeti mai jos o comparatie intre notele celor doua parfumuri!




REGULILE CONCURSULUI

- Like paginii de Facebook Estee Lauder Romania (click AICI)
- Like paginii de Facebook Pentru Dive (click AICI)
- Share concursului pe pagina voastra
- Intr-un comentariu aici, pe blog sau pe Facebook trimiteti un gand frumos, de 8 Martie, muzei din viata voastra, indiferent ca ea este mama, bunica, fiica, prietena, colega de birou, sefa sau orice alta femeie speciala din viata voastra! 
Totodata, scrieti si numele parfumului pe care vi-l doriti, Modern Muse sau Modern Muse Chic!


Termenul limita: 10 martie

UPDATE

Cat de multe declaratii de dragoste am citit!!!! Catre mame, surori, fiice, nepoate, prietene, colege... M-au emotionat pana la lacrimi, pe cuvant! Va multumesc din suflet pentru aceasta avalansa de dragoste pe care ati trimis-o catre cei dragi, prin intermediul meu! Ma onoreaza! Imi pare tare rau ca am doar un premiu pentru ca fiecare dintre voi merita unul! Inainte sa va anunt cine a fost, de aceasta data, norocoasa, aflati ca v-am pregatit inca un parfum superb si inca o provocare la fel de frumoasa!
Multumesc tuturor!


Castigatoarea parfumului este Iolanda Nicky!

Draga mea, te rog sa-mi trimiti pe mail datele tale de contact (nume complet, adresa, numar de telefon) pentru a-ti putea fi trimis premiul!
Felicitari! Te invidiez :)
Unknown spunea...

fb preda nicoleta alina
share https://www.facebook.com/nicoletaalina.preda/posts/845822702128246?pnref=story
parfumul preferat Modern Muse Chic
Iti doresc o primavara frumoasa @kris nico

Durac Mihaela spunea...

Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer LA MULTI ANI, MAMA!!!!
Modern Muse Chic!
share:https://www.facebook.com/mihaela.durac.54/posts/929014990465232?pnref=story

Adina//SeptembrieJoi spunea...

https://www.facebook.com/adina.mbmb/posts/813257398721876?pnref=story

Urarile mele merg catre prietena mea cea mai buna, cu care impartasesc dragostea pentru parfumuri!
Ii doresc sa aiba o primavara frumoasa si vesela ca ea, cu zambete si energii pozitive!

greti spunea...

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea fiica mea

greti spunea...

Modern Muse Chic!

Bratu Gabriela spunea...

Pentru verisoara mea: Iti doresc o primavara frumoasa, plina de caldura si de liniste!

Bratu Gabriela spunea...

Si, mi-as dori parfumul Modern Muse

Anonim spunea...

facebook Mirela Mandreanu. Sensul vietii mele,si bucuria sufletului meu este mama mea!o iubesc enorm. Pentru toate cele bune din viata mea tu mama este de vina...cand mi_a fost mai greu ea a fost langa mine..Am cea mai buna MAMA! IMI DORESC PARFUMUL MODERN MUSE

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/danielavioleta.rafay/posts/662615170530832?pnref=story Modern Muse Chic Ii multumesc mamei in primul rand pentru educatia aleasa ,pentru sfaturile bune,ca mi-a fost alaturi mereu ca a participat la fiecare eveniment din viata mea daruindu-mi o pace si o liniste interioara chiar si in momentele mai putin placute imi doresc sa ne avem una pe alta atat ca mama cat si ca prietena multi ani inainte cu sanatate.

Zabad Ligia spunea...

Daca as putea sa adaug zile multe si senine in viata mamei mele, as face-o. Daca as putea sa-i sterg ridurile si grijile adunate intr-o viata, as face-o.Daca as putea sa ii vindec bolile trupului si sufletului, as face-o. Pot insa sa-i inseninez chipul cu un simplu buchet de frezii, spunandu-i"Mama, iti multumesc!"

Unknown spunea...

FB Rafai Daniela

Rodica Granpier spunea...

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!Cu drag fiicei mele , te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti primavara mea însorită <3 ! Aleg parfumul Modern Muse !

infofiltru spunea...

Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=862806487116135&id=100001603751353&pnref=story Mi-as dori Modern Muse, iar cu acest prilej doresc sa ii urez multa sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta, fiicei mele, muza mea zilnica, zingura care imi pune un zambet pe buze indiferent de situatie.

Anonim spunea...

Două vorbe-n lume sunt
Şi în suflet le frământ
Zi de zi ele-nfloresc
Două vorbe - te iubesc ,mami meu..... Modern Muse

Unknown spunea...

MAMEI MELE DORESC SA-I DAU PARFUMUL mODERN mUSE,PT CA A FOST LANGA MINE MEREU LA GREU.

Beauty and others spunea...

FB: Nicoleta Alexandra

Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1565123720431906?pnref=story

Draga mama, iti multumesc ca mi-ai dat viata, ca imi este alaturi, imi oferi sprijinul tau si iubirea ta neconditionata! Te iubesc!

Imi doresc parfumul Modern Muse!

Corina Corina spunea...

Nici un cadou din lume nu ar putea sa egaleze dragostea si respectul pe care il port mamei mele.Pe langa florile pe care ti le voi darui , te rog sa primesti urarile mele de sanatate si fie ca aceasta primavara sa-ti inunde sufletul cu multe bucurii!!! Te iubesc la nesfarsit !!
https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/811844632229861?pnref=story
FB; Corina Cosa
Mi-ar place Modern Muse Chic

lumi_ni_ta spunea...

''Cine este acea splendoare
Ce te-alinta cu ardoare?
Cine este acea minune
Ce la piept mereu te tine?
Cine este acea fiinta
Ce te-nvata din stiinta?
Cine are acea paloare
Ce te-mbata ca o boare?
Cine are toate cele
Ce te plimba printre stele?
Cine este acea rugare
Ce ti-aduce alintare?
Cine e acea lumina
Ce in noapte ea suspina?
Ce te-alearga, ce te-ndeamna
Si prin ruga ea te cheama?
Cine? Cine? ''Desigur Mama!
La multi ani MAMA!

Delicii de orice fel spunea...

Mami iti urez sa ai parte de o primavara superba la fel ca sufletul tau !

Delicii de orice fel spunea...

Mami iti urez sa ai parte de o primavara superba la fel ca sufletul tau !

Anonim spunea...

Avramescu Evelina Mihaela
O primvara frumoasa iti doresc Daniela, esti sora mea cea mai frumoasa si iubita. LA MULTI ANI!
Modern Muse Chic!

parfumul Modern Mouse Chic.

CarmenG spunea...

Fb: Carmen Ghituleasa
Share: https://www.facebook.com/carmen.ghituleasa/posts/10206309085031166
Modern Muse
Vreau sa ii urez din tot sufletul la multi ani mamei mele. Multumesc pentru tot ce m-ai invatat si pentru tot ce faci pentru mine. Te iubesc!

Unknown spunea...

Eu nu mai am pe nimeni din parinti asa ca voi trimite un gand bun unei prietene care ne+am cunoscut pe facebook Denisa Nicolae ii urez o primavara plina de impliniri si bucurii si mult curaj sa lupte pentru familie sa nu se lase darmata

Anonim spunea...

o primavara de vis in care dragostea sa pluteasca in aer!
stroerely@yahoo.com

Unknown spunea...

Esti aerul ce il respir zi de zi si sper sa ramai mereu asa! Imi doresc parfumul Modern Muse Chic!

Andreead spunea...

La multi ani mamica mea iubita!Iti multumesc ca esti mama mea si ii multumesc Domnului ca mi-a dat o asemenea mama!Esti cea mai buna mama dupa planeta,cea mai toleranta,cea mai haioasa,cea mai pontoasa,cea mai frumoasa!Esti unica si eu sunt norocoasa ca te am pe tine ca mama!Sper sa fiu o mama la fel de minunata ca tine sau macar pe jumatate!Te iubesc din tot sufletul si imi doresc sa fi sanatoasa!PS:Mia-s dori parfumul Modern Muse :)

Camelia5 spunea...

Share: https://www.facebook.com/covacicb/posts/10205179487059777?pnref=story

Mamei mele ii transmit un gand frumos multumindu-i pentru darul nepretuit pe care mi l-a oferit, -viata-, pentru grija pe care mi-o poarta chiar si azi, dupa imediat 30 de ani, pentru bunatatea din suflet si modul ei unic de a ma strange la piept si de a-mi alunga orice neliniste.
Sa fii sanatoasa, draga mama, sa ai puterea si rabdarea pentru a avea grija de nepotelul/nepotica care "e pe drum" si se apropie cu pasi grabiti in lumea noastra.
:-*

Cristina spunea...

FB: Voinea Cristina
Shared link: https://www.facebook.com/cristina.voinea.33/posts/730714640383243?pnref=story
Tacute, secundele trec...
Minute mor enigmatice
Mama, tu zeita eroina
Mi-ai vegheat somnul si gandul
Zile intregi si nopti de-a randul
Pentru toate...esti divina !

Camelia5 spunea...

Am uitat sa aleg parfumul pe care mi-l doresc. Modern Muse Chic!

Multumim pentru concurs!

MARY ANTON spunea...

fb: Marilena Anton
share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/727154730733351?pnref=story
Imi doresc parfumul Modern Muse
Mamei mele dragi ii doresc o primavara frumoasa, plina de zambete si fericire !

Andra spunea...

Muza din viata mea, eroina mea este, fara indoiala, bunica mea care este cel mai onest si muncitor om pe care l-am cunoscut vreodata, cu o demnitate desavarsita. Ea m-a ajutat sa-mi stabilesc standardele in viata si este mereu reperul meu de integritate. Fara ea, nu as fi ce sunt azi, nu as gandi cum gandesc azi, poate ca nici nu as respira. Pentru toate astea si nu numai, o sarbatoresc si ii sunt vesnic recunoscatoare.

Mie imi face cu ochiul Modern Muse Chic. :)

Anonim spunea...

Un gand frumos de 8 Martie ! Un gand plin de iubire si dor !

Modern Muse Chic
nicoletapasescu@yahoo.com

NADIA CANDREA spunea...

Buna!
fb: nadia alina candrea
https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/957873777565965?pnref=story
as alege Modern Muse Chic, cred ca mi se potriveste cel mai bine!
Mama- sunt atat de fericita si de norocoasa sa o am langa mine, asa ca adun zi de zi amintiri minunate si lucruri pe care le invat inca de la ea, desi sunt acum la casa mea si la randul meu mama. Imi amintesc cu mare drag cum m-a invata sa cites, in anii dinainte de Revolutie, cu mult inainte sa merg la scoala; ii sunt recunoscatoare pentru tot ce imi oferazi de zi! Mama, te iubesc!
Multumesc!

Carmen Tender spunea...

Buna,am dat like pe fb:carmen marylena tender.Pentru mama mea,iti urez o primavara frumoasa si plina de culoare!Te iubesc! Imi doresc Modern Muse.O primavara frumoasa!

Cristina spunea...

FB: Cristina Popescu
Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10204177594419612?pnref=story
Imi doresc parfumul Modern Muse Chic.
Draga mama, te iubesc si iti doresc o primavara superba, plin ade zambete si bucurii!
Multumim pentru concurs!

gabriela spunea...

https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/1017340024947668
fb ungureanu gabriela
o primavara colorata mama!te iubesc
parfumul modern muse chic

anasam spunea...

Mamei mele. Te iubesc mami, sa traiesti 100 de ani. Esti cea mai buna mama. Cu ocazia zilei de 8 martie iti urez La multi ani si multa fericire.

anasam spunea...

Modern Muse

Alexandrescu Crinu spunea...

FB : Alexandrescu Crinu
share : https://www.facebook.com/alexandrescu.crinu/posts/821510044587618?pnref=story
Sotiei mele ii doresc de 8 martie La multi ani , o primavara minunata si multa incredere si optimism !

Alexandrescu Crinu spunea...

oricare parfum ar fi minunat , aleg totusi Modern Muse Chic

Anna Rose spunea...

Draga mama, De ziua mamicilor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara!
Modern Muse

Lamiita Petre spunea...

Sa -ti fie viata frumoasa si senina ca o primavara , sa te bucuri mereu de zambete si soare in viata ta , maicuta draga . Modern Muse

FashionAddict spunea...

Mami, imi e dor de tine! De 8 martie as vrea sa fii alaturi de mine! Pup, A.
Mi-ar placea Modern Muse Chic!

Anonim spunea...

FB: Stephanie Stef
Daca gandurile mele bune, alaturi de cele mai alese sentimente de iubire si pretuire, pot tine locul unui martisor, ti-l ofer cu toata dragostea, tie Cristina, fiica mea!

Anonim spunea...

FB mihaela scarlat Share https://www.facebook.com/mihaela.scarlat.777/posts/1647569568804672 pentru fetle mele care le doresc o primavara minunata

Catalina Mariana spunea...

O primavara frumoasa draga mama! Te iubesc enorm!!! Modern Muse

Bleotu Macrina spunea...

FB: BLEOTU MACRINA
aleg Modern Muse Chic
share:https://www.facebook.com/bleotu.macrina
O primavara frumoasa Adina scumpa mea fiica,esti totul pentru mine!

Unknown spunea...

Tu mi-ai daruit atat de multe, mi-ai adus fericirea si ai facut sa-mi dispara toate gandurile rele,tu esti soarele si primavara mea si toate florile pamantului infloresc astazi doar pentru tine!La multi ani,mama!
Imi doresc parfumul Modern Muse!
O primavara frumoasa!

LARI spunea...

aleg Modern Muse Chic
fb:Mardare Larisa Delia
Mesaj pentru mama:La multi ani, mamica mea,
Sa fi fericita si sa te iubesca
toata lumea cum o face puiul tau.

Lucica Lazar spunea...

FB. Lucica Lazar
Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/711411762312400?pnref=story
Imi doresc parfumul. Modern Muse Chic
Draga mea prietena,Paun Dana Loredana,iti doresc o primavara minunata si iti multumesc pentru prietenia ta! :-*
Multumim pentru concurs! :-*

Unknown spunea...

Pentru fiica mea : O primavara frumoasa ! Iti doresc tot binele din lume !
Modern Muse Chic !

Anonim spunea...

Mama,cu ocazia zilei femeii si a mamei, iti urez ca toate primaverile din viata ta sa fie senine, pline de bucurii, te iubesc enorm si mi-as dori sa vii acasa si sa sarbatorim impreuna, asa cum faceam cu ceva ani in urma..Parfumul pe care mi-l doresc este Modern Muse.Butnariu Anca

Lorena Blanche spunea...

O primavara plina de soare, caldura si intelegere pentru mama mea!

https://www.facebook.com/lorena.neige/posts/477227815764660?pnref=story

Imi doresc parfumul Modern Muse Chic.

Mirela Gavrila spunea...

Multe primaveri frumoase si linistite iti doresc draga mea mama !!!!
Modern Muse

Nicoleta Bibo spunea...

Fie ca acest inceput de primavara sa iti aduca multa bucurie si multa dragoste !! O primavara cu multa bucurie si liniste ìn suflet tuturor! Modern Muse Chic

Unknown spunea...

FB..elena cioran,,,,,,,,,,,,Draga mea mama,
Am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine… si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. La Multi Ani!,,,,,aleg Modern Muse Chic,,,,,share:https://www.facebook.com/elena.cioran.52/posts/752095988219512?pnref=story

Gabriela Matei spunea...

Dumnezeu a creat o mama minunata,
O mama care nu imbatraneste niciodata...
I-a facut zambetul din raze de soare,
Si i-a modelat inima din aur pur...
In ochii ei a pus stele stralucitoare,
Iar in obraji trandafiri rosii,
Dumnezeu a creat o mama minunata,
Si mi-a dat aceasta minune mie!
Parfum: Modern Muse Chic

lautarescu adriana spunea...

https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/695209373935611
fb adriana lautarescu
la multi ani si te iubesc mama!
Modern Muse Chic

Unknown spunea...

https://www.facebook.com/cristina.serban.3701/posts/880681641991441?pnref=story
iti urez, draga mea mama,sa ai o primavara frumoasa, cu multa veselie, mult soare si plina de mireasma! daca as putea ti-as darui toate florile din lume pentru ca te iubesc !
Parfum: Modern Muse Chic

Unknown spunea...

Ii doresc sa ai o primavara frumoasa si vesela ca ea, cu zambete si energii .Te iubesc Mama. Parfumu. Modern Muse Chic

Georgeta Popovici spunea...

FB. GEORGETA POPOVICI

https://www.facebook.com/doranyp/posts/850235498348437

Scumpa mea mama, muza mea draga, iti doresc o primavara frumoasa si plina de flori si voie buna!

Anonim spunea...

Pentru sora mea" Iti doresc o primavara frumoasa si plina de bucurii :* "
Parfum: Modern Muse Chic
Share: https://www.facebook.com/ruxa.rmf/posts/1548253948767983
E-mail: maria.ruxandoiu@yahoo.com

Unknown spunea...

Modern Muse
https://www.facebook.com/lenuta.sanduleanu/posts/863857956989684
O primavara frumoasa cu multe realizari ! La multi ani !

Unknown spunea...

Modern Muse
https://www.facebook.com/lenuta.sanduleanu/posts/863857956989684
O primavara frumoasa cu multe realizari ! La multi ani !

Unknown spunea...

Pentru mine mama va fi mereu muza mea. Pentru felul in care a crescut 3 copii frumosi, pentru felul in care a luptat si lupta pentru familie, pentru blandetea si bunatatea-i unica, ea este icoana sfanta pe care o port in suflet si in fata careia imi plec capul. Ii doresc cu mult drag tot binele din lume, multa multa sanatate, ca e nevoie, pentru a ramane multi multi ani alaturi de noi!
Fb share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/959900610706980?pnref=story
Aleg Modern Muse

Unknown spunea...

buna:)
fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/769590929784597
parfumul preferat :Modern Muse Chic!
O primavara frumoasa si plina de realizari si cu multe bucurii scumpa mea mama.

Moc Anda spunea...

Fb: Anda Gabriela Moc
sharehttps://www.facebook.com/anda.moc.7/posts/817396368307590?pnref=story
parfumul Modern Muse Chic
Draga mea mama...am cautat mult pana am gasit cadoul perfect pentru ziua de 8 Martie prin care sa-ti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine zi de zi , ceas de ceas. Te iubesc mdraga mama! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

CUVINTE RATACITE spunea...

Mama - Te iubesc si iti multumesc ca incredere in mine! Te rog sa ma ierti ca nu iti spun mai des ca te iubesc!

ccarmenelena - facebook
https://www.facebook.com/ccarmen.elena.9/posts/10200333261209819

CUVINTE RATACITE spunea...

Mi-ar place sa castig Modern Muse . Multumesc !

Anonim spunea...

Mama mea, iti doresc ca ziua de 8 martie sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta si sa prevesteasca inceputul multor zile minunate.
Mi-ar place Modern Muse Chic
Sofica Mihaela
https://www.facebook.com/mihaelamiki30/posts/1626852394217362?pnref=story

Mere Verzi spunea...

FB: Mere Verzi
Share :https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1604752569743916?pnref=story
Aleg parfumul Modern Muse Chic
Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!<3

Lucia Clepce spunea...

https://www.facebook.com/lucia.for.you/posts/889861234387017?pnref=story
Parfum: Modern Muse Chic as vrea
fb Lucia Clepce
Primavara insorita pentru surorile mele!

sorina spunea...

Modern Muse Chic

Daca ar exista o constelatie a norocului mi-as dori ca luceafarul fericirii sa-ti lumineaze calea iar valuri de sanatate sa dea o sa sansa viitorului vesnic MAMA.Te iubesc cum numai eu pot iubi!

Unknown spunea...

FB: crystyna nichita
share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/693436367431734
Pentru mama: Primavara sa vina cu un martisor de iubire, un ghiocel de noroc si un soare de fericire, cat inima ta!
Parfumul Modern Muse Chic

Unknown spunea...

Va doresc o primavara importanta precum sunt lalelele, inmiresmata cu aroma freziilor si deplina precum geometria narciselor,o primavara frumoasa si plina de bucurii doamna ,prietena mea Lucica.
Share https://www.facebook.com/ioana.cojan.94/posts/1609162002651445?pnref=story

Anonim spunea...

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată !
fb alexa rosher
Parfum: Modern Muse Chic

dan Valentin spunea...

https://www.facebook.com/dan.valentinb/posts/710027882442063?pnref=story
pe fb Dan valentin baicusi
Mamei mele ii doresc o primavara insorita si frumoasa!

gabrini2000 spunea...

Mama te iubesc acum si totdeauna. Aleg Modern Muse Chic .

Anonim spunea...

https://www.facebook.com/padureanu.tatiana/posts/842199889156908?pnref=story
Modern Muse Chic pentru cea mai buna prietena a mea, multe bucurii si o primavara frumoasa

Camelia Andrasescu spunea...

Doamne, ce imi faci cu acest concurs?! E minunat si iti multumesc si tie si sponsorului Estee Lauder!
FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
Share : https://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/831901953544781?pnref=story
Gandul meu se indreapta spre mama, si de cativa ani spre Beatrice, fetita mea! Pe mama, care m-a ajutat sa ajung aici unde sunt si care ma ajuta in continuare o divinizez! Cuvintele ei spuse in atat de multe ocazii de viata imi rasuna constant in cap, atunci cand am indoieli! Te iubesc, mama!
As alege Modern Muse Chic.
pipici.

Monica Marton spunea...

La multi ani, mama mea draga, sa fii sanatoasa!
share: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/671663622960398?pnref=story
Akeg: Modern Muse.
Multumesc.

Jane spunea...

FB:Janeta Ivan
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/375362102588364?pnref=story
Esti cel mai minunat copil si pentru asta vreau sa-ti fac un cadou pentru ca esti fiinta care ma face fericita zi de zi tu imi aduci zambetul pe buze chiar si in momentele cele mai grele si pentru tine voi alege Modern Muse.

Suta Maricica spunea...

Draga mea mama, o primavara calda sa fie in sufletul tau, soarele sa topeasca toate grijile si sa iti aduca numai clipe senine!
Imi doresc Modern Muse Chic
share: https://www.facebook.com/maricica12/posts/608553815941452?pnref=story
FB: Maricica Suta

Anonim spunea...

Iti doresco primavara plina de bucurii si liniste sufleteasca,mama!Te iubesc!
Mi as dori parfumul Modern Muse Chic
share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1555368428066085&id=100007788288243&pnref=story
Nume Anca Dobre

Paula Maria spunea...

Facebook : Paula Maria
share: https://www.facebook.com/paulamaria91/posts/330356077161235?pnref=story

Draga mama,

E o zi de primavara,si afara dar si-n mine,
Mama astazi gandul zboara,de departe,catre tine,
Nu mai sunt acasa acum,ca-n alti ani,dar vreau sa stii
Ziua ta meriti sa fie,mama-n fiecare zi
Tu mai invatat sa cred,sa respect si sa iubesc,
Nu stiu de-mi ajunge-o viata pentru tot sa-ti multumesc !!!

Cristina spunea...

share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=535720453237303&id=100003980598445&pnref=story
parfumul pe care as vrea sa il castig este Modern muse chic.
Ca urare, nu pot decat sa ii multumesc mamei mele ca este o mama asa buna si sa ii spun ca vreau sa imi fie cat mai mult timp alaturi.
mersi

Unknown spunea...

link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/803513706384992
nume fb: Anca Gabriela Lupu
Mi-as dori parfumul Modern Muse, pentru mama mea!
O primavara frumoasa mama mea, si cat mai multe alaturi de mine!
Numele meu: Lupu Anca Gabriela

Alexandra Ioana spunea...

Ii doresc mamei o primavara frumoasa si lipsita de griji.
Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1590391854530374?pnref=story
Mi-as dori sa castig parfumul modern Muse

Anonim spunea...

Rotaru Gabriela Tatiana
FB: Rotaru Gabriela Tatiana
Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/739001156218337?pnref=story
O primavara frumoasa,plina de sanatate,liniste,clipe senine,iubire iti doresc din toata inima scumpa mama,fiinta in fata careia ma plec si sarut mana cu respect!
Mi- as dori parfumul Modern Muse Chic.Multumesc.

Paula Maria spunea...

Am uitat sa specific in celalalt coment ca aleg parfumul Modern Mose Chic.

Marius Sorin spunea...

Marius Sorin
share:https://www.facebook.com/marius.orbai/posts/1566124690306734?pnref=story
Aleg Modern Muse
La multi ani, sotia mea draga!

Any Popovici spunea...

FB. Any Popovici

https://www.facebook.com/any.popovici.12/posts/466222460192142

Any Popovici spunea...

FB. Any Popovici

https://www.facebook.com/any.popovici.12/posts/466222460192142

MAMI a mea draga si iubita, o primavara frumoasa! Te iubesc!

Unknown spunea...

Draga mama, vreau sa iti multumesc pentru toate sacrificiile pe care le-ai facut pentru noi! Te iubesc!
Imi doresc parfumul Modern Muse.

Nume Fb: Dora Zamfir
Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/743704505737767?pnref=story

Unknown spunea...

FB ENE MARIA O primavara frumoasa cu multe realizari ! La multi ani share !https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=357717631082973&id=100005342163092&pnref=story Parfumul Modern Muse Chic

ioana alexandrescu spunea...

https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/728021030650344
o primavara plina de bucurii si liniste sufleteasca,mama!
fb ioana alexandrescu
Modern Muse Chic

Gabri90 spunea...

Parfum: Modern Muse Chic
Fb share: https://www.facebook.com/narcis.gabriel90/posts/1566524906920952

Mamei, ii doresc o primavara calduroasa, plina cu flori, impliniri si multa bucurie!

Anonim spunea...

fb constantin aurora
share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/935113506522736
La multi ani,mamico!
Mi as dori parfumul Modern Muse Chic

Lacra Lacry spunea...

https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/938602679506221?pnref=story
FB Lacra Lacry
Imi doresc:Modern Muse
Iti multumesc pentru sfaturile bune si pentru ca esti mereu alaturi de mine, draga mea mama!

anyt_dodo spunea...

Fb: Ionescu Ana-Claudia
share FB: https://www.facebook.com/ionescu.anaclaudia/posts/927638357277056?pnref=story
Draga mea mama iti doresc sa ai un an bogat, plin de realizari, sa iti de-a Dumnezeu multa putere sa ai incontinuare grija de noi si sa nu uiti niciodata ca te iubim mai presus decat orice
Parfumul dorit: Modern Muse Chic

LARI spunea...

produs:Modern Muse Chic
share:https://www.facebook.com/gradinariu.larisadelia/posts/802004376501806?pnref=story
fb:Mardare Larisa Delia
O primavara insorita si multa sanatate,Mama.

Unknown spunea...

Mamica mea scumpa cu ocazia zilei de 8 Martie iti urez un calduros La multi ani,multa sanatate,liniste sufleteasca si iti multumesc ca mi-ai dat viata si mi-ai fost alaturi la bine si la rau.Te iubesc enorm!

Unknown spunea...

Imi doresc Modern Muse Chic, imi plac notele de patchouli :)
Share: https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7/posts/10203846348871274

Ii doresc mamei mele multa sanatate si sper sa treaca peste orice depresie!
Va doresc tuturor o primavara minunata!

Cristi spunea...

Modern Muse Chic, pentru sotia mea. La multi ani! Iti doresc sa fii fericita alaturi de mine, sa ai o primavara perfecta si plina de surprize placute!

Fb share: https://www.facebook.com/cristian.murgulet/posts/836754696370190

Cristi spunea...

Modern Muse Chic, pentru sotia mea. La multi ani! Iti doresc sa fii fericita alaturi de mine, sa ai o primavara perfecta si plina de surprize placute!

Fb share: https://www.facebook.com/cristian.murgulet/posts/836754696370190

Trica Viorica spunea...

fb:Trica Viorica
share:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/439666489536072?pnref=story
Doresc parfumul Modern Muse Chic
Mamica mea iti doresc o primavara frumoasa,viata lunga alaturi de copii si nepoti si iti multumesc ca mi-ai dat viata!

Mina Hermina spunea...

fb Mina Hermina
share https://www.facebook.com/minaandmina/posts/1539181399640129
la multi ani mama, sa fii fericita !!

Roxana spunea...

Fb: Asimionesei Roxana
Share: https://www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/1068278956521575?pnref=story

Imi doresc parfumul Modern Muse Chic!


Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri! Te iubesc mama mea !!!

Cecilia spunea...

Prin intermediul vostru vreau sa trimit un gand bun si multa sanatate mamei mele .Te iubesc mama!Parfumul Modern Muse Chic, Parfumul pe care l-am avut de la E.L a fost Intuition, un parfum deosebit. Va multumesc!

pusa.raisa spunea...

Imi doresc parfumul Modern Muse pentru fiica mea pe care o iubesc nespus.
am sat share https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/858071070896704 Urmaresc bloggul cu numele
Pusa Raisa ..multumim pentru concurs !

Violeta Negru spunea...

Draga mea mamicuta, iti doresc sa ai parte numai de primaveri frumoase, calduroase si colorate, pentru ca meriti.
La multi ani alaturi de noi.

Unknown spunea...

share fb: https://www.facebook.com/gr.popa/posts/1109884565704895?pnref=story

facebook: Gina Popa

Ii transmit o primavara frumoasa si parfumata dragei mele mame!

Elena Cluceru spunea...

Primăvara este anotimpul renaşterii,al învierii la viaţă.Vă doresc vouă tuturor mămicilor,să aveţi o primăvară minunată,plină de dragoste şi realizări!
Imi doresc:Modern Muse
FB:Elena Cluceru
link share https://www.facebook.com/ELena.eLLe.5205/posts/648871055235775?pnref=story

Violeta Negru spunea...

Am uitat sa completez cu...
Modern Muse Chic e pe placul meu.
https://www.facebook.com/Violeta.Negru.P/posts/905814866118252?pnref=story

daniel adrian spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=393306807506767&id=100004823536530

fb daniel adrian
Modern Muse Chic
te iubesc mult sotia mea draga!

Unknown spunea...

Buna!
Eu ii doresc mamei mele multe bucurii si multa fericire,sa poata trece peste perioada grea din viata ei!
O primavara frumoasa tuturor!
Mie mi-ar placea Modern Muse Chic!
Multumim pentru concurs!

https://www.facebook.com/spac.cristina/posts/874006612661380?pnref=story

oprea ion spunea...

https://www.facebook.com/ion.oprea.501/posts/800076200072425
fb ion oprea
Modern Muse Chic
sotia mea te iubesc!!

mirela ana spunea...

La multi ani pentru mama mea, te iubesc mami pentru ca mi-ai dat viata, pentru cat de frumos m-ai crescut singura, stiu ca nu ti-a fost usor si la cat de multe ai renuntat pentru mine . Sper ca esti mandra de mine!
Imi doresc Modern Muse, de fapt orice de la Estee pentru ca sunt cele mai bune produse
Fb: Mirela Ana
https://www.facebook.com/mirela.doremy/posts/808690309178609
Succes tuturor

Unknown spunea...

Multumesc ca m-ai crescut, ca m-ai educat, ca mi-ai facut de mancare atunci cand eram prea obosita, ca mi-ai fost alaturi atunci cand mi-a fost rau, ca ai strans dupa mine si pentru ca mereu ai fost acolo cu o vorba buna si o mangaiere. Pentru toate acestea si pentru multe altele iti multumesc. La multi ani,mamico!🎊

Unknown spunea...

Multumesc ca m-ai crescut, ca m-ai educat, ca mi-ai facut de mancare atunci cand eram prea obosita, ca mi-ai fost alaturi atunci cand mi-a fost rau, ca ai strans dupa mine si pentru ca mereu ai fost acolo cu o vorba buna si o mangaiere. Pentru toate acestea si pentru multe altele iti multumesc. La multi ani,mamico!🎊

Unknown spunea...

Modern muse chic

Unknown spunea...

Wow.. inca un concurs minunat..
Share:https://www.facebook.com/budoi.catalina/posts/1082442308438658?pnref=story


Te iubesc pentru ca ziua imi incepe cu zambet atunci cand te stiu alaturi. Te iubesc pentru ca m-ai crescut si educat cum nimeni nu putea s-o faca. Te iubesc pentru tot respectul pe care m-ai invatat sa-l am pentru cei de langa mine si nu numai. Te iubesc pentru fiecare zambet care incerc sa ti-l aduc pe fata. Te iubesc pentru ca imi esti cea mai perfecta si buna prietena. Te iubesc pentru ca ma faci sa zambesc mereu. Te iubesc pentru ca ma sustii in tot. Te iubesc pentru ca esti darul meu de La Dumnezeu daruit pentru mine... Te iubesc, mami mea, minunata, calda, iubitoare si buna!

Multumim draga noastra pentru un super minunat concurs!
Imi place tare si mi-as dori sa vad cum miroase : Modern Muse Chic

Unknown spunea...

La multi ani mamico, iti multumesc pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai oferit, insasi VIATA, minune draga.... Te iubesc.

http://youtu.be/ooK9aO4oKGA

Unknown spunea...

Modern MUSE chic

Mihaela Apostoiu spunea...

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”
Fb:Mihaela86
gfc:Mihaela86
share:https://www.facebook.com/mapostoiu/posts/1409775972667128
Modern Muse Chic este parfumul preferat

Ale Dulce spunea...

FB: Ale Dulce, share:https://www.facebook.com/dulce.ale.5/posts/830769463663462?pnref=story. Draga mama, iti doresc o primavara insorita si fericita! Mi ar placea Modern Muse.

Marya Nikoleta Coşbuc spunea...

Draga mea mama!Esti calda,plina de tandrete si singurul om in care pot avea incredere deplina.Datorita tie viata mea e plina de zambete si iubire. La multi ani,iubita mea mama!
Modern Muse Chic este parfumul preferat
FB: Marya Nikoleta Coşbuc
share https://www.facebook.com/C.marya.nikoleta/posts/856042957774843?pnref=story

Unknown spunea...

Draga mama, te iubesc, pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita!
Modern Muse Chic

Radu Adina spunea...

fb adina radu
share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/826232190787515?pnref=story
Draga mea mama iti doresc o primavara insorita si fericita!
imi doresc Modern Muse Chic

Maria Mary spunea...

FB: Maria Mary
https://www.facebook.com/maria.mary.1694/posts/10153165884979769
La multi ani, mama! Esti minunata si vreau sa impart cu tine ce am mai de pret.
Imi doresc Modern Muse Chic

Unknown spunea...

FB: Raluca Denise
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1549757831979386&id=100008355523373&pnref=story
LA MULTI ANI, mama! Te iubesc si iti multumesc ca imi esti intotdeauna alaturi! <3
Imi doresc Modern Muse Chic.

catalina mitu spunea...

Fb: Mitu Catalina
Link Share : https://www.facebook.com/mitu.catalina.9/posts/10204098059351506?pnref=story
Parfumul ales este Modern Muse Chic
Multumim frumos

Flory Pop spunea...

Primavara este anotimpul renasterii, al invierii la viata. Va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de dragoste si realizari!
FB Flory Pop
Share https://www.facebook.com/gold.panda.7/posts/531666636972356?pnref=story

Noëlle Noëlle spunea...

Iti doresc sa ai o zi exact asa cum esti tu: speciala. La multi ani de 8 martie!
Aleg Modern Muse

FB Noëlle Noëlle
Share https://www.facebook.com/ruby.wood.142/posts/540977739377200?pnref=story

Aly Lee spunea...

Iti multumesc mama. Tu esti ingerul meu pazitor, umbrela mea atunci cand ploua, haina ce ma apara de frigul dinauntrul meu si din afara. La multi ani, mama!
parfumul preferat Modern Muse

fb Aly Lee
share https://www.facebook.com/aly.lee.545/posts/1397014723946566?pnref=story

Giulia Maxx spunea...

share https://www.facebook.com/giulia.angellini.9
FB Giulia Maxx
Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!
Aleg Modern Muse

Unknown spunea...

Mama, nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi,tu esti persoana ce tine unita familia asta si pentru asta te iubesc , nu imi imaginez viata fara tine !
Like cu Fb:Andreea Deea G
Share:https://www.facebook.com/memento.mori.human/posts/368533920001604
Mi-as dori parfumul Modern muse !

Unknown spunea...

Mama, iti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca, ca sa ma pot bucura de prezenta ta inca mult timp de acum incolo !

Fb: Ralu River
Share: https://www.facebook.com/raluriver/posts/1065477183478052?pnref=story

Aleg Modern Muse :)

Iti doresc o primavara minunata !

mamica spunea...

Draga mama ,astăzi este o zi specială si eu iti urez La multi ani ,te rog sa ma ierți pentru toate greselile pe care le am facut ,pentru noptile pierdute lângă perna mea ,si iti doresc viața lunga sa te bucuri de noi,copii si nepoți!,Like cu numele Mihaila Carmen ,link share https://www.facebook.com/nicoleta31/posts/1105737106119154?pnref=story. Imi doresc parfumul Modern Muse .La multi ani tuturor femeilor !,

Mirela-Liliana Ion spunea...

O primavara frumoasa iti doresc,cu multe zile senine !
Pe FB sunt Mirela-Liliana Ion.
Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/950644244967946?pnref=story
Mesajul meu este pentru cea mai buna prietena a mea,Adina ;ii doresc sa aiba parte de cea mai frumoasa primavara de pana acum,cu multe zile minunate,optimiste si cu multe,multe zambete, si mai ales cu multa iubire !!
La multi ani draga mea prietena !!
Mi-as dori mult Modern Muse Chic.
O zi superba iti doresc Gabriela !!

Gavriloi Adina spunea...

Draga mea soră, îți doresc o primăvară superbă.

Doresc parfumul Modern Muse Chic.

FB like: Adina Gavriloi

Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/862470723795925?pnref=story

Mary_LENA spunea...

fb https://www.facebook.com/Mary.Lena32
share https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/747948985302943?pnref=story
Pentru mama mea:Sa ai o primavara frumoasa si iti multumesc pentru modul in care m-ai crescut si educat.
Imi doresc Modern Muse Chic

Denisa spunea...

La multi ani, mama! Iti multumesc ca esti mereu alaturi de mine. ^^
FB: Denisa Ivascu
Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/595451610591228?pnref=story
Imi doresc sa incerc Modern Muse Chic.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search