vineri, 6 martie 2015

Cat de frumoasa este reclama pentru parfumul Miss Dior!



Nu ca as putea numi o reclama Dior pentru vreunul dintre parfumurile sale care nu ar fi senzationala! - ca sa continui ceea ce am afirmat in titlu.Toate sunt superbe, filme in miniatura, capodopere, iar Natalie Portman, deja de vreo sase ani imaginea universului parfumurilor Dior, completeaza perfect peisajul. Pentru Miss Dior Cherie, Natalie a aparut chiar topless in 2009. In cea mai recenta reclama pentru parfumul Miss Dior, actrita joaca rolul unei mirese care fuge din fata altarului pentru a-si urma adevarata chemare a inimii.
 Nefericirea care invaluia intregul eveniment al nuntii nedorite este subtil exprimata prin replica ei "domnisoara!", atunci cand baiatul de la hotel ii aduce flori in camera si i se adreseaza cu apelativul "doamna". In final, vedem ca a facut alegerea corecta de a fugi din fara altarului urmarindu-i lumina din privire, cand se afla alaturi de barbatul pe care il iubeste cu adevarat si cu care alege sa fuga in lume! Nu intr-o caleasca, dar cu elicopterul! :)
Minunat!
Si asociind cele vazute cu cele mirosite - Miss Dior este un parfum fabulos!- povestea primeste un zambet larg si o dorinta si mai apriga de a ajunge rapid intr-o parfumerie!


queens-beauty.ro spunea...

Reclama chiar ca spune tot, ma gandesc sincer cum vor arata reclamele atunci cand lumea va fi peste idei, mai exact peste 5-10 ani :D.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search