sâmbătă, 7 martie 2015

My blue beauty kit!



Asa-i ca arata frumos impreuna? Toate cele sase albastrele? Nu am intentionat sa le strang laolalta in mod special, le-am vazut pe policioara, faceau parte din ritualul meu de infrumusetare din momentul acela - dupa cum se poate observa iasomia, clar poza nu-i facuta azi, ci asta vara, dar sunt inca valabile toate, inca au grija de pielea, parul si unghiile mele- asa ca le-am pozat sa vi le arat si voua!


Asadar, de la stanga la dreapta ar fi:

1. MoroccanOil care, sunt sigura, nu mai are nevoie de nici o prezentare! Este uleiul-tratament pentru par care lipseste din rutina de ingrijire a foarte putine dintre femeile care isi iubesc parul, pentru simplul motiv ca-i cel mai bun! Multe si marunte a scris despre el AICI

2. Oja Douglas in acel albastru senin mi-a placut foarte mult! M-am indragostit pe loc de culoarea ei, iar mai apoi, dupa ce am folosit-o pentru manichiura si am vazut cat de bine se intinde pe unghie si cat de mult rezista a devenit una dintre preferatele mele!

3. Masca Apivita Sea Lavender este senzationala! Contine 91% ingrediente naturale si performeaza in cazul tenurilor care au nevoie de improspatare, de hidratare, de luminozitate. Ingredientele active patrund in profunzime si hidrateaza foarte bine. Te scapa instantaneu de acea senzatie de piele care tine. O stii, nu? Cand pielea ti se usuca atat de tare, incat ai senzatia ca ti-a ramas mica si te strange :) Are textura de gel, este potrivita oricarui tip de ten si contine: extract de aloe organic, acid hialuronic si extract de trandafir pentru hidratare intensa; uleiuri organice de Jojoba si de grau, pentru catifelare si intinerire; extract de miere, arginina si pantenol pentru fermitatea pielii; extract de iasomie, vitamine E si ceai verde pentru intinerire si luminozitate; ulei esential de bergamota pentru tonifiere.

4. Gelul de dus Douglas miroase foarte proaspat, face o spuma bogata si prefer dimensiunea XS pentru ca il pot lua cu mine in deplasari. Este unul dintre preferate!

5. Demachiantul pentru ochi bifazic Douglas este fabulos! Il am si acum in baie, in varianta mare si il ador! Este foarte bland, demachiaza rapid chiar si mascara rezistenta la apa sau eyeliner-ul, fara a-l intinde pana la urechi. Cu doua dischete de bumbac reusesc sa-mi curat ochii fara a ramane vreo pata de rimel sau tus. Si, cel mai important, este prietenos cu ochii sensibili. Nu vei experimenta nici o senzatie de usturime sau inrosire a ochilor daca il folosesti! Parol!

6. Spuma de curatare/demachiere a tenului Perfectly Clean de la Estee Lauder ocupa un loc de cinste in baia mea! Imi improspateaza instant tenul, indiferent cat de obosita as fi sau cat de incarcata a fi pielea. Stim toate cat de urate sunt acele zile din luna, cand ne trezim dimineata cu fruntea, barbia sau chiar varful nasului incarcate de cosuri sau iritate. Sau dupa o portie generoasa de ciocolata. La mine este dezastru! Pretul unei ciocolate mancate seara este o barbie plina cu cosuri a doua zi! In acele momente, de mare ajutor imi este aceasta spuma foarte densa si catifelata de la Estee Lauder. Arata ca o crema, insa imediat ce este masata pe tenul umezit se transforma in spuma. Mie imi place sa o las doua minute sa actioneze ca o masca si apoi o clatesc cu apa calduta. De fapt, ea este si masca, nu doar produs de curatare. Pielea se simte atat de curata, de matasoasa, de ferma... Parca atingi o bucata de catifea. Imi place mult!


Beautybysunshinecom spunea...

Gelul de dus Douglas mi s-a parut ca are aroma mai masculina si i-am dat sotului. L-a si terminat repede. Pup!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search