vineri, 27 martie 2015

Cu KEUNE So Pure Calming parul este la SPA in fiecare zi



Primul impact a fost cel vizual. Mi-au placut mult ambalajele celor trei produse Keune din gama So Pure Natural Balance Calming pe care urma sa le testez. Apoi am simtit mirosul lor. Initial o aroma de lavanda, apoi una de brad (desi nu are in compozitie asa ceva), senzatia olfactiva finala fiind una proaspata, de ierburi aromate stropite de roua, ceva natural si curat, miros de dimineata devreme de mai, in varf de munte :). Senzationale sunt samponul, balsamul si uleiul esential din aceasta gama Keune destinata calmarii scalpului sensibil si hidratarii naturale a parului! Sunt deja la a doua tura de folosire a lor si tare mult imi place sa-mi duc parul la SPA cu fiecare folosire a lor pentru ca fix aceasta este senzatia! Constituie un program de ingrijire a parului si a scalpului de rang superior, mult peste ce gasim pe piata. Sunt produse profesionale, cu ingrediente vegetale active si uleiuri esentiale organice, care ingrijesc parul nu ca la carte, ci ca la SPA! :)


  • Sampon calmant/ Calming Shampoo 
Samponul din gama Keune So Pure Balance Calming are o formula delicata, îmbogățita cu un amestec de uleiuri esentiale organice și extracte din plante: ulei de cocos, uleide palmier și cereale guar. Aroma provine din ingrediente vegetale active.
Șamponul nu conține sulfați și parabeni și este potrivit pentru părul vopsit. 
Contine musetel si lavanda, si un amestec de uleiuri esentiale organice care ingrijesc eficient pielea sensibila. 
Acest produs calmeaza scalpul iritat, hrănește, conferă volum și strălucire părului.
Uleiul organic de argan certificat, bogat in vitaminele A și E, întărește și hrănește părul și scalpul. 
Eu nu am scalpul sensibil, asa ca nu i-am putut testa eficienta din acest punct de vedere, insa l-am imprumutat cuiva care se confrunta cu aceasta problema: pielea capului deosebit de sensibila, usor iritabila, care se inroseste, care implica mancarimi groaznice si aparitia matretei la intalnirea cu produse agresive. Ei bine, mi s-a spus ca da, samponul chiar a facut minuni in cazul lui! L-a simtit ca pe un balsam calmant pe pielea aceea a capului foarte iritata si folosit cateva zile la rand a dus la eliminarea matretei, dar l-a si scapat de mancarimi. De doi ani este samponul lui favorit!

Caracteristici:

Pentru toate tipurile de par
Eficient in ingrijirea scalpului sensibil
Oferă volum și strălucire
Întărește părul și scalpul
Aroma creează o atmosferă relaxantă
Potrivit pentru parul colorat

  • Balsmaul calmant/ Calming Conditioner 

Este potrivit pentru parul vopsit, dar nu exclusiv și nu conține parabeni!
Parul obține volum, stralucire si hidratare, fără greutate. 
Lavanda, extractul de mușețel și amestecul de uleiuri esențiale ingrijiresc eficienta scalpul sensibil.

Caracteristici:

Pentru toate tipurile de par
Scade iritarea scalpului
Oferă volum și strălucire
Întărește părul și scalpul
Hidrateaza
Aroma creează o atmosferă relaxantă
Potrivit pentru parul colorat

  • Uleiul esențial calmant/ Calming Essential Oil 
Este un amestec bogat n uleiuri esențiale, inclusiv de musetel, ulei de lavanda si ulei de argan. Adăugarea de câteva picături de ulei esențial într-un anumit produs din gama So Pure Natural Balance sporește beneficiul procedurii. Eu l-am adaugat in balsam si a netezit parul instantaneu. De regula, parul meu se incurca foarte tare, atat ud, cat si uscat. Nu poate supravietui fara ulei sau masca sau balsam lasat mai mult de 10 minute sa actioneze. 
Balsamul Keune So Pure Calming in care am adaugat doar doua picaturi de ulei a facut minuni! Am simtit, la mana, cum a netezit instantaneu parul si mi-am putut trece degetele prin el, atat sub dus, in timp ce il limpezeam, cat si mai apoi, cand l-am pieptanat dupa uscarea cu prosopul si la final, dupa uscarea cu foehnul. Senzational!

Pentru aromoterapie este necesar de a adăuga câteva picături in apa arzătorului a lampei pentru aromaterapie sau de a pune cateva picaturi pe un prosop cald umed. Uleiurile esențiale nu trebuie de aplicat direct pe piele.






Va invit pe pagina de Facebook a Keune Romania pentru a fi mereu in pas cu ultimele tendinte in materie de ingrijire si coafare a parului!


ana maria tatucu spunea...

Si packagingul e foarte dragut. :)

delia spunea...

Hei. Ne poti spune cat costa fiecare si de unde pot fi achizitionate? :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search