luni, 9 martie 2015

From NIVEA with love. Pentru ca ziua noastra este in fiecare zi!


Este minunat sa avem o zi din an doar a noastra, sa ni se ureze "La multi ani!" fara sa fie ziua noastra, aceea din buletin, pe care o sarbatorim dintotdeauna, sa ni se ofere flori si zambete si, uneori, cadouri. Sa ne simtim speciale. Si mai speciale decat ieri sau decat maine. Opt al lui martie este iubit de noi toate. Dar eu vreau sa fiu speciala si pe noua, si pe zece si pe douazeci aprilie sau sapte mai. Si vreau ca si tu sa te simti asa. Speciala si adorata si respectata si iubita. Pentru al tau, pentru ai tai, pentru tine. Pentru NIVEA sigur esti!



Pentru 8 Martie, dar si pentru zilele care vor urma, draga doamna speciala, Nivea are o crema care sa-ti niveleze ridurile, o alta care sa-ti mascheze cearcanele, o lotiune care sa-ti faca pielea de catifea si tot ce ai nevoie ca sa fii si mai frumoasa, sa ai si mai multa incredere in tine, sa te simti bine in pielea ta, in sensul propriu al acestei expresii!
Poti sa alegi:

1.  Cadoul NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

NIVEA îţi propune să oferi mamei cea mai avansată soluţie anti-age: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, o gamă performantă ce reîntinereşte aspectul tenului şi îi oferă un boost de tinereţe, cu ajutorul unor ingrediente precum acidul hialuronic, extractul de magnolie şi creatina. 
Preţ pachet: 68,4 lei 




2. Cadoul NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş şi Gelul de duş NIVEA Creme Care

Alege să oferi momente de răsfăţ cu ajutorul a două produse de îngrijirea corpului sub duş: NIVEA Lapte de Corp Hrănitor sub duş, formulă îmbogăţită cu ulei de migdale, special creat pentru pielea uscată, şi Gelul de duş NIVEA Creme Care, care conţine pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăţă şi hrănesc pielea în profunzime.
Preţ pachet: 23,4 lei

3. Cadoul  NIVEA  Crema  de  zi hidratantă  pentru  ten  normal  şi  Deodorant NIVEA  Fresh Natural cadou

Oferă  un  cadou  care  asigură  prospeţime întreaga zi! Fie că aplică dimineaţa o cremă de zi hidratanta cu textură lejeră, sau folosesc un deodorant eficient, femeile adoră să simtă prospeţimea pe propria piele! NIVEA Cremă de zi  hidratantă pentru ten normal oferă  o hidratare intensivă şi menţine prospeţimea tenului tânăr datorită Vitaminei E şi a tehnologiei inovatoare Hydra  IQ, iar deodorantul NIVEA Fresh  Natural reîmprospătează şi asigură îngrijire pe parcursul întregii zile. 
Preţ pachet: 22,1 lei 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search