joi, 30 aprilie 2015

Academie are grija de tine vara asta!


Huile Merveilleuse este cel mai nou produs Academie dedicat ingrijirii corpului, tenului si parului, care combina beneficiile unui ulei non-gras cu eficienta unui produs de Skincare demn de cele mai pretioase elixire ale frumusetii. 


Uleiurile din plante au fost folosite in mod obisnuit in Egiptul Antic sau Grecia Antica in ritualurile de infrumusetare. Indienii le foloseau in masajele ayurvede, in timp ce China si Japonia au imprumutat de la acestea parfumul subtil, ideal pentru relaxare optima. In Orient, femeile pregatesc si astazi mixuri elaborate de uleiuri pretioase pentru a se pastra frumoase.
Huile Merveilleuse este un ulei care poate fi folosit atat pe piele cat si pe par, este absorbit rapid, un ulei uscat care hidrateaza, hraneste, trateaza si imbunatateste structura pielii si a parului printr-o singura aplicare. Are o aroma dulce si captivanta. 
Pielea ramane moale, ca de satin, iar parul devine suplu si stralucitor. Are o concentratie totala in ingredienti activi de 6% (ulei de argan 2%, ulei de migdale 2% si ulei de avocado 2%).
Pretul Huile Merveilleuse (100 ml) este 210 lei si poate fi cumparat din magazinul Topline (bulevardul Regina Maria, nr. 14, Bucuresti).

Ritualul de ingrijire a pielii pe timpul verii, recomandat de Academie, este completat de urmatoarele produse minunate:


  • Crème Hydrastiane - 50 ml (178 lei)
Crème Hydrastiane este crema concentrata, care hidrateaza in profunzime si reface concentratia de lipide in filmul hidrolipidic si in straturile superioare ale pielii. Poate fi folosita ca o crema de zi, oferind o protectie foarte buna impotriva factorilor de mediu. Se poate folosi si ca baza de machiaj, actionand impotriva acidifierii exagerate a tenului. 


  • Radiance Mask - 50 ml (173 lei)
O masca cu ulei esential de chiparos de Provence si extract din muguri de castana de Burgandy. Hidrateaza instant si confera tenului luminozitate. Concentratie totala de ingredienti activi 3,02%.

  • Exfoliating Cream 50 ml (156 lei)
O crema pentru toate tipurile de ten, cu ulei esential frantuzesc de cimbru varatic si coaja de migdala frantuzeasca. Indeparteaza celulele moarte, curata pielea si elimina impuritatile. Concentratie totala de ingredienti activi de 10,03%.


***

Despre Academie

Un brand cu o istorie de peste 125 de ani, rescrie istoria frumusetii si exceleaza in tehnologie in 1926 prin farmacistul Georges Gay, un om de stiinta cu adevarat vizionar. In cautarea unor solutii eficiente in cosmetica a creat o metoda profesionala estetica similara diagnosticului medical. A fost convins ca exista tinerete eterna daca si numai daca si clientul intelege ca trebuie sa foloseasca solutia personalizata de frumusete pentru a obtine rezultatele asteptate.

In 2025 Académie sarbatoreste aniversarea celor 125 ani cu o relansare remarcabila a uneia dintre cele mai prestigioase creme intr-o editie limitata Vintage, care sta sub semnul rafinamentului, Princess des Cremes.

Produsele Academie sunt dedicate ingrijirii tenului si a corpului, prin tratamente specifice, anti-aging, protectie solara si au la baza concentrati de ingredienti activi si uleiuri esentiale.

Pentru mai multe detalii despre Academie Scientifique de Beaute accesati site-ul Topline  si dati Join in grupul de Facebook Academie.


suzana marc spunea...

As alege lacramioare in mod cert .

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search