miercuri, 22 aprilie 2015

Am gasit antiperspirantul perfect!


 Nu stiu voi cum stati in lupta cu transpiratia, un fenoment absolut normal[pana la urma, insa extrem de neplacut, mai ales daca pleci din casa dimineata si te mai intorci seara tarziu. Nu poti face dus la mijlocul zilei pentru a te improspata, asa cum s-ar cere, mai ales daca esti o persoana mereu pe drumuri ca mine. De regula, am tot timpul in geanta un antiperspirant si atunci cand pot si trebuie sa o fac, imi spal zona axilelor si improspatez. Urasc acel sentiment de maxima jena pe care il simti cand mirosul de transpiratie pe pune intr-o situatie penibila, in care iti vine sa intri in pamant de rusine. L-am experimentat, da! Cred ca si voi, macar o data, cu toata grija pe care o acordam acestui aspect! Am trecut si printr-o perioada de detoxifiere si, cum bine stim, o cale prin care corpul elimina toxine este transpiratia. Mi-era teama de vara, dar acum o astept linistita pentru ca am descoperit cel mai misto antiperspirant din ultima vreme: este vorba despre deodorantul spray Fa Fresh & Dry cu ceai verde si floare de lotus! Miroase foarte proaspat si la ora aceasta - 00.25- tocmai mi-am verificat axila si nici urma de miros urat! Pe cuvant de onoare! Si am aplicat Fa dimineata, la 11.00!


Si acum sa va explic stiintific si de ce imi plac mie atat de mult noile Fa! :)

Știai că bacteriile sunt responsabile de apariția mirosurilor neplăcute, atunci când transpirăm? Deodorantele clasice integrează agenți anti-bacterieni care împiedică formarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. 
Avansând spre o nouă tehnologie, special creată pentru a oferi o protecție desăvârșită, Fa lansează o nouă gamă de deodorante, Fa Fresh & Dry, care combină agenții anti-bacterieni de neutralizare a mirosurilor neplăcute cu o inovație - molecule speciale care rămân pe piele și mențin parfumul complet proaspăt timp de 48 de ore, oferind în același timp și o senzație de piele uscată și protejată. 


Noile deodorante Fa Fresh & Dry acționează astfel în două etape: 

1. Agenții antibacterieni împiedică apariția mirosurilor neplăcute și transformă transpirația într-o secreție inodoră, reușind să inhibe bacteriile responsabile pentru formarea mirosului neplăcut
2. Moleculele speciale din formulă creează în mod constant un parfum proaspăt pe piele, printr-un proces de reînnoire, timp de 48 de ore.

Cu un parfum bogat și inspirat din prospețimea și rafinamentul plantelor asiatice, precum ceaiul verde sau delicata floare de lotus, simbolul purității, noile deodorante Fa Fresh & Dry oferă o călătorie a simțurilor în lumea senzuală și plină de mister a Asiei.



Noua gamă este formată din:
  • Deodorant spray Fa Fresh & Dry Green Tea/Lotus Flower (preț 9,15 lei)
  • Stick Fa Fresh & Dry Green Tea (preț 10,17 lei)
  • Roll-on Fa Fresh & Dry Green Tea/ Lotus Flower (pret 10,17 lei)
Rokolla spunea...

Cand am vazut titlul postarii ma- mrepezit sa citesc experienta ta despre produse antiperspirante. Am probleme de cand ma stiu cu transpiratia si tot timpul am avut grija sa folosesc muulte produse pentru a nu deranja pe nimeni cu diverse mirosuri.

Am sa il incerc pentru ca pretul este prietenos si merita sa ii acord o sansa.
www.rokolla.blogspot.ro

Zuzele spunea...

@ Rokolla, pai nu m-am mai apucat sa le insir pe toate incercate vreodata, ca au fost multe rau! :))Chiar o sa-ti placa asta, garantez! Sa revii sa-mi spui, te rog!

mivasolutions.ro spunea...

Perspirantele astea nu contin ceva chimicale (cantitati f mici) care nu sunt prea friendly cu corpul nostru, dar care se acumuleaza in organism? Eu pe cat pot, evit utilizarea lor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search