sâmbătă, 18 aprilie 2015

beauty news The Body Shop: gama Fuji Green Tea



Iubitoate far' de asemanare de ceai verde - beau minim doua cani mari pe zi!- am primit cu bucurie vestea lansarii gamei Fuji Green Tea, formata din produse destinate ingrijirii corpului, care au in compozitie extract de ceai verde. Ca fapt divers, dar foarte important, ceaiul verde folosit în produsele THE BODY SHOP este cules manual din regiunea Muntelui Fuji (cel mai înalt munte din Japonia, munte considerat sfânt în religia şintoistă). Mai apoi acestea sunt infuzate în gama de produse Fiji Green Tea pentru a reda pielii aspectul sănătos și a o împrospăta.

Gama Fuji Green Tea consta in cateva produse menite sa ne ofere o piele fina, dar sa ne si relaxeze. Printre acestea se numara Fuji Green Tea Bath Tea, o combinatie inovatoare de sare de baie si frunze de ceai verde care ne garanteaza detoxifierea pielii si eliminarea stresului acumulat peste zi. In plus, acest produs are un dispozitiv ingenios pentru infuzare, astfel, experienta ta va fi cu adevarat relaxanta.


Fuji Green Tea Bath Tea de la The Body Shop, 98 Ron



Fuji Green Tea Body Scrub elimina celulele moarte si toxinele de la suprafata pielii, in timp ce ingredientul principal – ceaiul verde – hidrateaza! Pe lista de componente se regaseste si miere din Etiopia, care are proprietati antibacteriene si antioxidante. 

Fuji Green Tea Body Scrub de la The Body Shop, 69 Ron



Fuji Green Tea Body Butter reda pielii confortul si luminozitatea, iar textura usoara a untului corporal nu incarca pielea. Formula untului pentru corp este imbogatita cu unt de shea, atat de benefic pentru hidratarea in profunzime a epidermei, si, desigur, cu frunze de ceai verde, care au grija de revitalizarea pielii.


Fuji Green Tea Body Butter de la The Body Shop, 63 Ron


Fuji Green Tea Body Wash curata si purifica pielea, formula sa soap-free, cat si mierea din Etiopia din compozitie, garantandu-ti o piele fina, cu adevarat hidratata si sanatoasa. In plus, gelul de dus are o aroma proaspata si revigoranta.


Fuji Green Tea Body Wash de la The Body Shop, 33 Ron

Apei de colonie Fuji Green Tea este o combinație perfectă de ceai verde, bergamotă, lămâie și mandarine în notele de top cu note florale de camelie, iasomie și violetă la mijloc. Un parfum ușor si revigorant, clasic, pentru zi, perfect atat pentru primavara, cat si pentru zilele caniculare de vara, cand stim cu toate cat de insuportabile pot fi unele parfumuri. Nu este cazul celui de la The Body Shop! Este foarte fresh, proaspat, citric! Mergeti intr-un magazin The Body Shop si incercati-l pe pielea voastra! O sa va placa din prima! :)





Pe lângă linia de îngrijire Fuji Green Tea, The Body Shop mare are cateva noutati in aceasta primavara: 4 tipuri de eye liner. 

MATTE KAJAL Liners:
  • disponibile în două nuanţe: Black şi White
  • sunt îmbogăţite cu ulei de marula şi apă de trandafir
  • formulă intens pigmentată
  • 54 lei




SKINNY FELT Liner:
  • vârf subţire din pâslă
  • uşor de folosit
  • disponibil într-o singură nuanţă: Black
  • 54 lei




BOLD OVSERSIZED FELT Liner:
  • ideal pentru un look îndrăzneţ
  • disponibil într-o singură nuanţă: Black
  • 54 lei


VELVET GEL PEN Liner:
  • disponibil în 3 nuanţe: maro, negru şi turcoaz
  • sunt waterproof
  • 48 lei


Din gama Fuji Green Tea nu lipsesc cadourile:

Deluxe Tea Ceremony (427 lei)


Essential Tea Ceremony (237 lei) 



Mini Tea Ceremony (63 lei)


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search