miercuri, 22 aprilie 2015

Dragă blogăriţă, te-ai inscris in Școala de Beauty Blogging by L`Oreal Paris?



Mi-a placut tare mult experienta Școala de Beauty Blogging by L`Oreal Paris! Nu am castigat marele premiu, dar a fost o onoare sa ma calific in primele 10, printre primele locuri, dintr-o sumedenie de bloguri foarte bune de beauty din Romania! Am scris cu mare drag fiecare tema primita, am invatat multe lucruri utile si frumoase, am cunoscut oameni minunati si as fi acceptat sa repet povestea si anul acesta, dar stau extrem de prost la capitolul timp si mi-e teama ca nu voi face fata! Promit sa va urmaresc cu drag pe toate cele care veti pasi in aceasta minunata poveste L'Oreal Romania si va asigur ca merita, nu doar din punct de vedere al premiilor senzationale pe care le puteti castiga, dar si ca experienta personala!


Asadar, va las sa primiti mesajul L'Oreal si sa dati curs acestei provocari!

L’Oréal Paris investește și susține comunitatea de Beauty Blogging din România și încearcă să găsească noi talente. Dacă ești blogger de beauty și pasionat(ă) de acest domeniu, L’Oréal Paris te invită să te înscrii la cea de-a treia ediție a școlii.

Anul acesta nu doar vorbim despre beauty, ci ne ocupăm de toate componentele unei școli, cursurile și profesorii fiind aleși special pentru a dezvolta expertiza bloggerilor și în domenii conexe frumuseții, astfel încât să adăugăm valoare și calitate muncii unei branșe de tinere talente.

Cursurile vor fi susținute de experți din domeniile Styling, Make-up, Video, Foto.

Grabiti-va, data limită de înscriere este vineri, 24 aprilie 2015 ora 12:00.

Aveti AICI link direct catre site-ul dedicat acestei frumoase povesti unde aveti toate detaliile legate de juriu, conditii, premii!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search