vineri, 24 aprilie 2015

De ce Garnier ULTRA DOUX Marvellous Oils face minuni pentru par


Garnier imi trezeste amintiri placute, fie ca vorbesc despre produsele pentru par sau despre cele destinate ingrijirii pielii. Am senzatia ca ma poarta inapoi in timp, ma teleporteaza in perioada liceului si, mai apoi, in facultate, cand stateam in caminul studentesc, impreuna cu cateva superfete care imi sunt prietene dragi si acum. Toate indrageam Garnier si cand nu ne permiteam sa ne cumparam fiecare, toate produsele pe care ni le doream, ne imparteam dorintele si faceam asa incat sa avem baia ticsita de toate cosmeticele de care aveam nevoie. Deodorante, creme cu protectie solara, produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, sampoane, masti, de toate aveam si pe toate le iubeam. Noi, toate si eu, acum! Tocmai de aceea, cand am primit, la redactie, o punguta pe care scria Garnier, cu minunile care alcatuiesc ritualul Marvellous Oils de la Garnier Ultra Doux, am schitat un zambet laaaaaarg, pana la urechi si m-au napadit amintirile frumoase!


Marvellous Oils inseamna ulei de Argan (hraneste, protejeaza parul, il lasa suplu si matasos) si ulei de Camelie (confera stralucire parului). Acestea sunt doar doua dintre ingredientele pretioase regasite in compozitia produselor destinate ingrijirii si infrumusetarii parului, lansate recent de Garnier Ultra Doux.
Vrei sa va spun cum miros? 
Cu mare drag, insa n-as sti sa descriu un parfum atat de placut, fructat si proaspat, dulce si citric. Mai degraba as putea incerca un "hmmmmm" lung! Va las sa-l identificati singure, dar va asigur ca trebuie sa fiti singure in magazin, cand ridicati capacul samponului. "Hmmm"-ul s-ar putea sa fie interpretat gresit de lumea din jur si nu raspund pentru asta! :)


Samponul, o emulsie bogata pentru parul uscat care are la baza uleiul de Argan si uleiul de Camelie. Se clateste perfect, lasand parul catifelat si lejer. Eu nu am parul uscat, dar imi merge de minune! Nu mi se ingrasa mai repede, il spal tot la doua zile ca de obicei, insa am devenit dependenta de efectele lui asupra parului meu. Parfumat senzational, catifelat, matasos, lucios si usor de coafat!

Balsamul are o textura unica de gel, o crema fondanta delicata care da parului suplete si stralucire, fara sa il incarce. Eu am o problema cu incurcarea parului. Imi este imposibil sa nu-l rasfat cu balsam/masca dupa samponare. Se incurca foarte usor si mi-e mila sa-l las asa, in suferinta, cand stiu ca-l pot ajuta sa devina neted, suplu, usor de piaptanat. Il simt cum se domoleste imediat ce aplic balsamul, iar mai apoi, dupa clatire, ii este atat de bine, incat imi permite sa-mi trec degetele prin el, fara chin! Il ador!

Masca onctuoasa ofera parului o doza intensa de nutritie. Este mai bogata in uleiuri-miraculoase si vitamine decat balsamul, are o textura mai densa. Ar fi recomandata o aplicare pe saptamana pentru un efect wow asupra parului, dar eu nu respect etichetele si o aplic de vreo trei ori, atat de mult imi place! :)

Uleiul are o textura pretioasa, feminina, matasoasa si le ofera femeilor 7 beneficii intr-un singur gest: nutritie, suplete, stralucire, protectie, definire, catifelare, parfum incantator. In momentul asta am deschise vreo cinci uleiuri pentru par, insa Ultra Doux-ul a urcat inca dupa prima folosire pe locul intai. Si asta datorita tuturor celor 7 beneficii prezentate mai sus, verificate una cate una si confirmate de parul meu. Nu-mi place sa mi se atinga parul, n-as putea spune de ce. Doar eu imi permit asta! Si de cand cu uleiul asta care imi face parul sa miroasa a bombonele cu vanilie, a devenit deja un tic sa-mi trec degetele prin par! Parca as mangaia un ursulet de plus, asta-i senzatia! :)

Preturile produselor sunt mai mult decat prietenoase, asa ca puteti testa pe propriul par ceea ce spun eu, fara un efort financiar mare! Samponul si balsamul costa 10,50 lei fiecare, masca - 17,4 lei, iar uleiul - 22,61 lei.


Rasfat fabulos va doresc!
Claudia spunea...

Imi plac de la Ultra Doux-Garnier, samponul si balsamul pentru par uscat, dar gama aceasta, Marvellous Oils, inca nu am avut-o. Cert este ca suna bine din prezentarea ta.
Un sfarsit de saptamana placut iti doresc!

Unknown spunea...

Este bun oare pentru par gras si matreata ??

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search