joi, 30 aprilie 2015

Gătești ușor, ești câștigător! Poftiti la concursul de gatit, dragilor!




Iti place sa gatesti? Preparatele tale fac deliciul celor dragi sau pui mana pe tigaie doar pentru amuzament? Ce zici, n-ai vrea sa-ti arati talentele din bucatarie in fata unui juriu si sa si fii premiat la final? Stai linistit(a) ca nu-ti taie nimeni capul daca nu creezi vreo opera de arta in farfurie! Si nici nu esti certat(a), ca in show-urile acelea pe care le urmaresti la TV! :) Ingredientele principale ale evenimentului sunt voia buna, distractia, amuzamentul, premiile frumoase, mancarea buna. Asadar, afla ca Plaza România și București Mall pun la dispoziția clienților săi amatori de gastronomie un concurs de gătit. În juriu se regăsesc personalități din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu și bloggerița Isabela Dobrin.


Începând din 23 aprilie, ora 17:00, și până pe 14 mai 2015, ora 23:59, toți cei pasionați de gătit se pot înscrie la un nou concurs special, accesând platforma www.concursdegatit.ro, completând formularul de înregistrare și încărcând obligatoriu cinci fotografii realizate în timpul procesului de preparare a rețetei culinare favorite. În ultima poză trebuie să apară preparatul final.

Desemnarea participanților la preselecție se va face pe 15 mai, în concurs rămânând 24 de concurenți și cinci rezerve per mall. 

Urmează, pe 23 și 24 mai, o serie de probe organizate în Plaza România și București Mall în care cei aflați în competiție își vor dovedi calitățile de bucătari.

Din juriu vor face parte personalități din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu și bloggerița Isabela Dobrin. 
La semifinalele din 30 mai, găzduite de București Mall și de Plaza România, juriul va acorda după fiecare probă puncte celor opt concurenți, puncte în funcție de care primii patru (doi per mall) vor trece în finala competiției de la Plaza România (31 mai).

Concurenții ajunși în semfinale și în finală au șansa de a câștiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 și 1000 de euro, dar și unul din cele șase cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziție de către ICEP Hotel School, partener al evenimentului.

"Le-am pregătit clienților Plaza România și București Mall un spectacol literalmente pe gustul lor, asezonat cu premii pe măsură și jurați celebri. Sperăm ca acest concurs să aducă în lumina reflectoarelor talentele gastronomice ale publicului nostru", a declarat Simona Badea, inițiator și project manager alături de Daniel Farkutin.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search