miercuri, 20 mai 2015

beauty news elmiplant SUN: produse noi pentru plaja


Vara aceasta, elmiplant asigură protecţia necesară pielii împotriva efectelor nocive ale expunerii la soare cu linia dedicată, elmiplant SUN. Gama pentru protecţie solară are la bază formule inovatoare şi ingrediente 100% organice. Textura uşoară, non-grasă şi parfumul delicat transformă utilizarea produselor într-o experienţă senzorială revigorantă, cu beneficii demonstrate, pentru protecţia epidermei. Anul acesta, portofoliul elmiplant SUN se măreşte cu lansări de noi produse: Crema cu protecţie solară pentru faţă şi corp pentru copii, elmiplant SUN baby, SPF30.Pielea copiilor este delicată, iar cheful lor de joacă nemăsurat. Noua crema cu SPF30, dedicată celor mici (18.75 lei), este îmbogăţită cu extract de bumbac 100% natural, ce acţionează ca un balsam.

Imediat după aplicare, hidratează şi formează o peliculă protectoare foarte rezistentă la apă. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au un puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui. Formula îmbogăţită cu agenţi antiiritanţi şi calmanţi precum Alantoina, D-Pantenol și Bisabolol, ajută la protejarea pielii sensibile a bebelușilor. 

Recomandat pentru grupele de vârstă 6-36 luni, hipoalergenică, fără parabeni, parafine, alcool sau coloranţi.
elmiplant Cremă de faţă SPF 50 (50ml - 18,75 lei)

Îmbogăţită cu extract de unt de shea 100% organic, excelent emolient ce hidratează, crema pentru ten protejează împotriva radiaţiilor UVA. Extractul de bearberry ajută la prevenirea petelor pigmentare cauzate de expunerea îndelungată la soare, iar Alantoina, D-Pantenolul şi Bisabololul împiedică apariţia iritaţiilor. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au puternic efect antioxidant, cu acţiune antiîmbătrânire, protejând eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui.elmiplant SUN Tropical Escape, ulei pentru bronzare rapidă (150ml- protecţie scăzută,  SPF6 - 15,49 lei / protecţie medie,  SPF15 - 19,79 lei)Noile uleiuri pentru plajă elmiplant SUN Tropical Escape protejează pieleade efectele nocive ale soarelui şi accelerează procesul de bronzare. Complexul de uleiuri exotice din nuci de Brazilia, maracuja şi argan hidratează intens pielea, redă eleasticitatea şi previne îmbătrânirea prematură. Cu un parfum delicat de flori exotice, sistemul de protecţie UVA fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, protejează eficient. Formula se absoarbe ușor și ajută la accelerarea şi menţinerea bronzului.

elmiplant SUN Light! loţiune cu SPF 30 (200ml - 24,48 lei)


Noua loţiune elmiplant SUN Light! cu SPF30 hrăneşte, hidratează şi protejează pielea împotriva razelor ultraviolete. Cu o textură uşoară şi nelipiciosă, loţiunea se absorbe rapid şi nu lasă urme grase. Produsul beneficiază de un sistem de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune. Formula pe bază de unt de shea 100% organic, vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure are un puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui.elmiplant SUN, loţiuni pentru copii, SPF30

Protejează-i pe cei mici alegând loţiunea pentru copii cu SPF30(200ml – 22,26 lei), cu extract de căpşuni 100% natural sau loţiunea spray cu acelaşi factor ridicat de protecţie şi cu aromă de bomboane şi unt de shea 100% organic (200ml – 27,47 lei). elmiplant SUN, loţiuni cu protecţie solară


Loţiunile elmiplant SUN cu SPF50 (27,34 lei), SPF30 (24,35 lei), SPF20 (23,44 lei) şi loţiunile-spray cu SPF15 (22,13 lei), SPF30 (25,39 lei) au la bază formule cu unt de shea 100% organic, un excelent emolient care hidratează şi protejează pielea de efectul dăunător al radiaţiilor solare. Loţiunea-spray transparentă, cu SPF20 (23,44 lei), pe bază de ulei de macadamia 100% organic şi complex Omega bogat în acizi graşi, are din acest sezon un nou ambalaj.


elmiplant SUN, loţiunile TAN & PROTECT 


SPF20 (23,44 lei)/ SPF30 (24,35 lei)

Pentru că suntem diferite şi avem nevoi diferite, gama SUN oferă diverse variante de protecţie. Loţiunile elmiplant Tan & Protect asigură o bronzare treptată şi naturală, în timp ce pielea este protejată împotriva radiaţiilor solare. Complexul TAN-BOOST, bazat pe combinaţia unor activi naturali, accelerează procesul natural de bronzare şi îi prelungeşte durata.Gama elmiplant SUN mai conţineUleiurile elmiplant SUN sunt îmbogăţite cuingrediente naturale, precum uleiul de macadamia, pentru a asigura o bronzare rapidă şi o piele cu aspect sănătos. 


  • uleiul spray pentru bronzare rapidă, 150ml (14,58 lei)
  • uleiul spray pentru bronzare rapidă, cu SPF6, 150ml (15,49 lei)
  • uleiul spray pentru bronzare rapidă, cu SPF10, 150ml (17,58 lei)
  • uleiul spray Omega Protect cu SPF15, 150ml (19,79 lei) 
  • uleiul spray Omega Protect cu SPF30, 150ml (23,18 lei) 


Loţiuni elmiplant SUN după plajă: pentru ca ritualul să fie complet, bronzul de durată şi pielea 100% fericită, loţiunile după plajă vin în ajutor – loţiune (200ml– 13,8 lei), loţiune-spray (200ml – 14,39 lei), ambele conţinând extract de aloe vera şi extract de ceai verde 100% organic.

Unknown spunea...

crema de fata si uleiul imi fac cu ochiul si poate ca le voi incerca vara aceasta!

Unknown spunea...

Foarte util articolul,ma tenteaza cateva din produsele prezentate:)

Zuzele spunea...

Si mie imi plac elmiplant-urile pentru plaja :) Si nu numai! Uleiurile le folosesc de multi ani si le ador, nici un alt ulei nu ajuta pielea sa se bronzeze atat de frumos! :)

mivasolutions.ro spunea...

Imi plac produsele lor. Sunt accesibile ca pret si bune ca si calitate. ce poti sa iti doresti mai mult?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search