luni, 25 mai 2015

beauty news Apivita: crema colorată de față anti-pete SPF 50



Numar zilele pana la prima plaja din vara aceasta si am impresia ca sambata este ziua cea mare in care abia astept sa imbrac costumul de baie cel nou! Imi place nerecomandat de mult sa stau la soare, sa fiu bronzata, iubesc marea si plaja si piscina si tolaneala pe sezlong. Da, in acesti multi ani in care pielea mea s-a rumenit la malul marii sau in buza piscinei m-am ales nu doar cu bronz de invidiat, dar si pete solare pentru ca nu am avut mintea de acum dintotdeauna! Acum multi ani foloseam la plaja numai ulei cu factor mic de protectie si am trecut de cateva ori prin experienta prajirii pielii. In ultimii ani, insa, m-am desteptat si nu ma mai arat soarelui fara spf 50 sau minim 30. Si unul dintre brandurile mele preferate, care nu lipseste niciodata, intr-o forma sau alta, din geanta de plaja, este Apivita. Si sunt tare bucuroasa ca pentru acest inceput de vara, Apivita are o noutate: crema colorată de față anti-pete SPF 50.


Petele pigmentare apar cel mai des din cauza expunerii prelungite la soare, fără folosirea unei crème adecvate de protecție. Cu 77%  ingrediente  naturale, crema anti-pete de la APIVITA oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor UVA si UVB, protejează împotriva foto-îmbătrânirii, ajută la reducerea petelor brune și hidratează în profunzime pielea, lăsând-o catifelată și pregătită pentru soare. 
În plus, crema conține un pigment natural, rezistent la apă, ce oferă tenului o nuanță uniformă, fiind alternativa perfectă la fondul de ten. 
Crema APIVITA SUNCARE este ideală inclusiv în perioada sarcinii sau la menopauză: NU conține parabeni, alcool, silicon, coloranți sau uleiuri minerale.

Preț: 103.99 lei, disponibiă în farmaciile Sensiblu
Oriflame Romania spunea...

Interesati de o colaborare prin intermediul unui schimb de link sau banner cu al meu blog - www.catalog-oriflame-online.blogspot.com ?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search