joi, 28 mai 2015

Cu ce asortezi o geanta galbena? Cu orice plus un zambet!


Geanta galbena? Pai ce sa faci cu o geanta galbena? Cu ce o asortezi?, au fost primele intrebari ale colegelor de birou cand le-am spus ca am gasit cea mai frumoasa geanta din lume pe site-ul manier.ro! Le-am calmat imediat: "cu orice!!! stiu sigur ca o sa-mi placa la nebunie!". Ele au ridicat din sprancene si mi-au aruncat un "mda... bine, cum zici tu!", plin de suspiciune :) Cand au vazut-o in realitate, m-au inteles: chiar este cea mai frumoasa geanta din lume si o iubesc!!!



Am foarte multe haine, incaltari sau genti, dar numai cateva dintre ele si-au castigat onoarea de a fi "cele mai frumoase din lume", un titlu restrans pe care il acord doar acelor obiecte pe care le ador cu adevarat. Desigur, tot ce imi cumpar imi place intr-o masura sau alta, pentru ca altfel nu ar fi ajuns in dulapul meu, insa cateva imi sunt atat de dragi incat imi schimba starea pentru intreaga zi. Daca nu dorm bine o noapte si ma trezesc cu fata la perete, stiu sigur ca daca imbrac bluza x si incalt sandalele y, voi avea o zi frumoasa! 
Nu doar oamenii iti pot schimba dispozitia in bine sau in rau, ci si ceea ce imbraci, ceea ce incalti sau pui pe umar. Cel putin, asa functioneaza in cazul meu!
Iar geanta din piele intoarsa, galben-mustar, am stiut ca va fi unul dintre acele obiecte pe care le voi adora! Si asa a fost! De cand am plasat comanda pe site-ul www.manier.ro, am zambit pana la urechi! Iar cand am primit coletul, doua zile mai tarziu, am desfacut cu maxima nerabdare si foarte fericita ambalajul, intocmai ca un copil in dimineata Craciunului! Am regasit-o superba, mult mai frumoasa decat era pe site, impecabil lucrata, de o culoare senzationala! 
A trecut mai bine de o luna de atunci si am purtat-o aproape zilnic! De fiecare data mi-a schimbat ziua in bine, cred ca imi poarta si noroc sau cel putin asta vreau sa cred pentru ca de fiecare data cand am iesit, dimineata, pe usa, cu ea pe umar, mi-a mers senzational! Sa nu mai spun de vorbele frumoase la adresa ei pe care le primesc de fiecare data! :)
Chiar si acum cand va povestesc despre draguta mea geanta galben-mustar de la Manier, zambesc!
Si apropo de asortare, eu o port si cu jeansi, si cu tenesi, si cu tocuri, si cu fusta, dar si cu rochie! Se potriveste sau nu in ochii unui critic de moda? Nici ca-mi pasa! In ochii mei merge de minune cu absolut orice vreau eu sa port in ziua aia pentru ca ea chiar este piesa de rezistenta si ma face sa ma simt fericita sa o port! :)
Ah, apropo! Cand mi-am comandat eu gentuta, era o singura culoare, aceasta a mea, insa acum vad ca au intrat in magazin si alte nuante! 
Aveti AICI link direct spre sectiunea gentute/posete! M-am indragostit de plicul rosu, din piele intoarsa, si de cel albastru-royal, pentru moment!
Si am mai gasit si altele, am pe lista scurta cel putin 10 genti! :))
V-am mai aratat si alte doua gentute cumparate de la Manier.ro, pe care le port cu la fel de mare drag si ma bucur sa observ ca Manier nu face deloc rabat la calitate! 
Toate produsele pe care le comercializeaza sunt de foarte buna calitate, materiale si lucratura impecabile! 
Si va spune asta o femeie care cauta nod in papura la orice, care analizeaza pana in panzele albe un produs, inainte de a-l cumpara!
Le puteti admira AICI si pe celelalte doua!


PS: mi-am mai cumparat si o curea rosie, din piele, superba si ea, dar o sa v-o arat intr-o postare separata!


















Ioana Irimia spunea...

cat de frumoasa este!!! sa o porti iubita!

Unknown spunea...

Eu mi-am luat pe rosu <3 ..dar si a ta e superba <3

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search