marți, 16 iunie 2015

Am si eu (inca) o obsesie: hainele albe!



Daca ar fi dupa mine si m-ar interesa mai putin ce zice lumea, as purta numai alb! Nu din cap pana in picioare, dar cel putin in partea de sus, ador albul! Tricourile simple, albe sau cu o grafica foarte discreta, eventual cu un mesaj destept, sunt preferatele mele! Sapte zile din sapte am imbraca numai astfel de tricouri pe care le-as completa cu jeansi, fuste, pantaloni scurti sau lungi, orice ar merge perfect, in mintea mea, cu un tricou alb! 


Problema este ca, indiferent de materialul din care sunt facute, mai bun sau mai prost, tricourile albe nu au viata lunga. Se deterioreaza repede, se pateaza in zona axilei, se ingalbenesc de la prea multe spalari, albul nu mai este chiar alb, asa cum zice si in reclame. Dupa cateva purtari, devin tricouri de dormit, asa ca, de teama de a nu ma trezi intr-o dimineata fara un tricou alb in firea lui, imi cumpar cu nemiluita si nu exagerez.



 La un moment dat mi-am numarat tricourile albe si aveam vreo 20. De atunci mi-am mai cumparat vreo 10. Desigur, ca si in cazul ojelor rosii care, desi toate la fel pentru un ochi neavizat, nu seamana una cu alta, asa si cu tricourile albe. Or fi aceeasi culoare, dar nici unul nu seamana cu altul. Unu-i mai decoltat, altul mai pe langa gat, altul are maneci mai scurte, altul mai lungi. Unu-i larg, boyfriend type, altul mulat, de don'soara... 


Si-mi mai place sa port ii, iar ele chiar nu pot fi spalate cu orice sau eu, cel putin, nu vreau sa le spal cu orice pentru ca mi-e teama sa nu le deteriorez! Sunt atat de frumoase si le-am purtat inclusiv pe plaja. Oriunde, oricum, oricand!



Oricum am fi si pe cat de frumoase sunt in ziua cumpararii, momentul meu preferat de purtare a lor, dupa un timp- scurt ce-i drept!- nu mai sunt la fel de frumoase. Si tot timpul am grija sa le spal cu detergent de buna calitate, sa folosesc inalbitori, sa am grija sa nu le patez... Din cand in cand le strang pe toate si le inmoi in inalbitor, chiar daca nu par sa fie patate, Doar asa sa stiu eu ca sunt de cel mai alb alb! :)


Momentan le spal, ca si pe restul hainelor, cu Persil Power-Mix Caps, detergent sub forma de capsule jumatate pudra compacta, jumatate gel concentrat, pe care l-am primit in cadrul campaniei de testare BuzzStore! Se spune despre acest nou tip de detergent ca acopera o paleta foarte larga de pete, de la cele inchise la culoare  (iarba, cafea, ceai negru, fructe de padure) pana la cele de grasime (ciocolata, ulei, machiaj) etc.
Sunt foarte incantata de aceasta noua inovatie Persil. Bine, sa fiu sincera, mie imi place orice Persil si folosesc de ani multi, de cand imi bag singura hainele la spalat si nu mai trebuie sa faca mama treaba asta. De cand m-am mutat singura si mi-am cumparat pentru prima data, eu de capul meu, detergent de rufe, am ales Persil pentru ca plecasem de acasa cu amintirea asta. Persil stiam ca am vazut in baia parinteasca, Persil am luat si in a mea :)
Inainte, cand foloseam detergent pudra, din ala normal, puneam o cantitate generoasa si in compartimentul special al masinii de spalat, dar aruncam o mana si in masina, printre haine. Sa fiu eu sigura ca se spala si mai bine!


M-am bucurat cand am vazut capsulele Persil care se pun direct printre haine, in masina de spalat. De regula se foloseste o singura capsula pentru o incarcatura de haine, dar eu pun doua. V-am zis ca sunt obsedata cu hainele curate! Sa le stiu eu sclipind de curatenie, intocmai ca-n reclame! Si ma bucur sa constat ca asa este! Miros senzational (am facut proba spalarii si fara balsam de rufe, sa vad daca detergentul singur bifeaza si acest aspect al parfumarii hainelor), sunt foarte curate, nu am mai observat pete ingalbenite la subrat! 
Momentan sunt incantata si i-am trimis si mamei cateva capsule sa le probeze si ea! Persil Power-Mix caps a primit un feed-back pozitiv si din partea mamei, o foarte mare spalatoreasa in viata, care a testat tot ce exista pe piata. A noastra sau oricare alta piata din lumea asta. Nu cred ca exita detergent in Univers pe care sa nu-l fi folosit mama! :))
Voi l-ati testat?
Care este detergentul vostru de rufe preferat?
Mirela Micu spunea...

si eu folosesc tot persil, din ala clasic, pudra si imi place mult! o sa-l incerc si pe asta de care zici tu, mi-ai facut pofta de spalat :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search