marți, 16 iunie 2015

Mie iar imi cade parul! Sper ca Bioxsine sa faca minuni!


La inceput nu am luat in seama, am vrut sa cred ca este o chestiune de moment, dar au trecut zilele - multe, ce-i drept!- si parul meu cade din ce in ce mai tare! Trebuie sa curat scurgerea cazii din doua in doua zile, peria o curat de doua ori pe zi pentru ca este plina de par si de cate ori imi trec degetele prin par raman cu foarte multe suvite! Da, iar imi cade parul si iar sunt foarte speriata! Mi-a iesit in cale Bioxsine, un brand nou-nout din HelpNet, sampon si masca special create pentru combaterea caderii parului. Sper din suflet sa faca minuni si pentru mine!


Bioxsine este o gama revolutionara de dermatocosmetice ce stopeaza si previne caderea parului, in timp ce accelereaza cresterea firelor de par noi. 
Inovatia acestui program consta in capacitatea singulara a unui produs de a oferi concomitent solutii de tratament si infrumusetare. 
Astfel, Bioxsine nu numai ca redensifica firul de par, dar ofera si un volum natural si stralucire acestuia. 
Bioxsine lanseaza samponul inovator Femina 2 in 1.
Formula sa concentrata actioneaza complementar: stopeaza caderea si repara structura firului de par. Creat pentru parul vopsit, deteriorat sau tratat chimic, samponul are in compozitie trei ingrediente active: BIOCOMPLEX B11, Siliciu si Panthenol. 
Acestea solutioneaza concomitent si afectiunile scalpului si ale parului. Fortifiaza radacina si redensifica firul de par, reduce iritatia scalpului si elimina semnele degradarii cauzate de tratamente chimice. 
In plus, contine si balsam reparator, ce va lasa parul usor de pieptanat si coafat.
Studiile clinice efectuate de Dermatest Germania au confirmat rezultatele remarcabile in ceea cepriveste stoparea caderii parului si imbunatatirea aspectului general al acestuia.

Eficienta produselor Bioxsine se datoreaza ingedientului activ revolutionar BIOCOMPLEX B11, un complex de vitamine, minerale si acizi grasi esentiali care actioneaza direct la radacina firului de par pentru a-l face mai puternic si mai sanatos. 

BIOCOMPLEX B11 contine o combinatie de plante atent selectionate pentru a furniza scalpului si firului de par substante nutritive esentiale: extract de roscova si urzica, coada soricelului si coada calului. 
Vitaminele intaresc radacina, flavonoidele sustin cresterea firelor de par noi, iar mineralele il hranesc si regenereaza. Scalpul este protejat, radacinile mai puternice, iar parul va avea elasticitate, densitate si nu in ultimul rand, volum. 

Eu am inceput de curand sa folosesc samponul si masca, insa am vazut pe net ca exista si un ulei concentrat Bioxsine anti-caderea parului, dar si suplimente alimentare. Ma interesez daca se gasesc si in farmaciile HelpNet de la noi si voi intregi tratamentul si cu ele!
Sper sa trec cu bine si de aceasta data peste problema cu pricina si sa nu fiu nevoita sa-mi tund parul!
Vali spunea...

Pentru stoparea caderii parului se pot folosi si diverse suplimente pe baza de plante.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search